Instagram Το κοινό προφίλ Τσιτσιπά – Μπαντόσα δεν είναι έρωτας, είναι αυτοταπείνωση

Θα μπορούσαμε να ζήσουμε και χωρίς το «Tsitsidosa».

Είναι ωραίο πράγμα ο έρωτας. Μπορεί να παρανοείς όπως ερμηνεύει ο Μαζωνάκης αλλά είναι ωραίο συναίσθημα. Σε ανανεώνει ο άτιμος. Σου δίνει φτερά στα πόδια και στην ψυχούλα σου. Ζωγραφίζει ένα ανόητο χαμόγελο στα χείλη σου αλλά δε σε ενοχλεί. Εξάλλου εκείνη τη στιγμή κανείς δεν έχει σημασία, παρά μόνο εκείνη. Για εκείνη που «στρώνεις τραπέζι και βάζεις έναν δίσκο να παίζει». Κάπως έτσι αισθάνεται το τελευταίο διάστημα ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας μπορεί να μην κερδίζει στα κορτ αλλά κερδίζει στην αγάπη.

 

 

 

Φύσηξε έρωτας βοριάς και ο Τσι-Τσι ερωτεύτηκε την Πάουλα Μπαντόσα. Τενίστρια στο επάγγελμα, η 25χρονη Ισπανίδα είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Στέφανου. Και εκεί που φαινόταν πως επιτέλους ο Στέφανος έμαθε να... παίζει με ποιότητα, η καψούρα του θόλωσε το μυαλό και κατέστρεψε τα πάντα. Στο όνομα του έρωτα κάνουμε τα πάντα, αλλά Στέφανε, όχι αυτό. Ο Τσιτσιπάς και η Μπαντόσα δημιούργησαν κοινό προφίλ στο Instagram, το βάφτισαν «Tsitsidosa» και ποστάρουν γλυκανάλατες φωτογραφίες και βίντεο από τον έρωτά τους. Κάτι σαν άλμπουμ γάμου που κανείς δεν είχε ανάγκη.

 

 

 

Το «Tsitsidosa» δεν είναι έρωτας, είναι αυτοταπείνωση. Δεν έχει τίποτα το διαφορετικό από εκείνα τα κοινά προφίλ «Σούλα – Διονύσης Καματέρο» ή «Κοσμάς – Μαράκι Λουτράκι» στο Facebook που κάποτε χλευάζαμε. Και καλά κάναμε, αν μας ρωτάτε. Απλώς οι «Tsitsidosa» είναι πλουσιότεροι. Απολαμβάνουν τη χλιδή, ζουν τη ζωή που η πλειοψηφία της πλέμπας ονειρεύεται. Ωστόσο αυτά τα πράγματα, συνήθως δεν έχουν καλή κατάληξη. Μακάρι το «Tsitsidosa» να φτάσει μέχρι τα γεράματα αλλά οι πιθανότητες είναι αυτό το προφίλ να διαγραφεί.

Και μεταξύ μας, αυτό θα ήταν το πιο τίμιο για τη σχέση τους.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved