associated press Οι πρώτες εικόνες από τον Brad Pitt στο Silverstone προμηνύουν μια επική ταινία

Το φετινό βρετανικό Grand Prix είχε μια μεγάλη έκπληξη, αλλά ήταν εκτός αγώνα 

Στο Silverstone είχαμε ακόμα μία ηχηρή επιβεβαίωση της πρωτοκαθεδρίας του Max Verstappen και της Red Bull, ωστόσο παράλληλα με τον αγώνα είχαμε και γυρίσματα της νέας ταινίας του Joseph Kosinski (αυτός που γύρισε το Top Gun: Maverick) με τίτλο Apex. Πρόκειται για την πολυαναμενόμενη ταινία με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt και θεματική τον συναρπαστικό κόσμο της Formula 1.

Γιατί ο Brad Pitt είναι μια ξεχωριστή περίπτωση ανθρώπου 

Είχαμε ακούσει από τον ίδιο τον σκηνοθέτη ότι η ταινία θα είναι όσο πιο ρεαλιστική γίνεται, αλλά δεν περιμέναμε να μετατρέψει το τριήμερο του βρετανικού GP σε σκηνικό για την ταινία του. Η βόλτα των Brad Pitt και Damson Idris προκάλεσε αίσθηση στους παρευρισκόμενους, ακόμα και στους πραγματικούς πρωταγωνιστές του αγώνα.

 

 

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Lewis Hamilton ότι το φετινό brief αγώνα ήταν το καλύτερο της καριέρας του, αφού είχε και τον Brad Pitt στην αίθουσα με την πυρίμαχη στολή αγώνα. Η εικονική ομάδα του Brad Pitt είναι μία ενδέκατη στο grid δίπλα στις 10 πραγματικές και το box της είναι ακριβώς δίπλα από αυτό της Ferrari και τα μονοθέσιά της έλαβαν μέρος στον γύρο σχηματισμού, αν και δεν τα οδήγησαν οι ηθοποιοί, αλλά πρώην αγωνιζόμενοι. Όμως λίγο πριν από αυτό και με άδεια πίστα για λόγους ασφαλείας, οι ηθοποιοί έκαναν τη βόλτα τους στην πίστα.  

Σύμφωνα με την πλοκή η ταινία αφορά τη σχέση ενός βετεράνου πιλότου που επιστρέφει στην ενεργό δράση σαν μέντορας ενός νέου ταλέντου και αποφασίζει να φορέσει και πάλι το κράνος του για να τον βοηθήσει. Ρόλο στην επιστροφή του παίζει ο φίλος και ιδιοκτήτης της φανταστικής ομάδας, Javier Bardem που τον πείθει να τον βοηθήσει κι ας έχουν περάσει χρόνια από την τελευταία φορά που αγωνίστηκε. Η ομάδα του Bardem είναι στον πάτο της βαθμολογίας, δεν έχει τίποτα να χάσει, αλλά το ακατέργαστο διαμάντι που έχει βρει μπορεί να κάνει τη διαφορά με την κατάλληλη καθοδήγηση, αυτή του Brad Pitt.

 

 

Οι πληροφορίες αναφέρουν για οδήγηση σε πραγματικά ακραίες συνθήκες με αληθινές δυνάμεις G να αναπτύσσονται στα μονοθέσια των ηθοποιών για την αποτύπωση του ρεαλισμού, άρα έχουμε να κάνουμε με ένα Top Gun σε συνθήκες Formula 1, κάτι που μεγαλώνει ακόμα περισσότερο την προσμονή μας. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved