David Corenswet: Ο νέος Superman θέλει να αλλάξει την Henry Cavill εποχή

Αλλά προσπαθούμε να καταλάβουμε πώς θα το πάει μετά το Man of Steel.

Μας άρεσε ή όχι, ο David Corenswet είναι και επίσημα ο νέος Superman και θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τον Henry Cavill για να μπορέσουμε να πάμε παρακάτω. Ο ίδιος ο ηθοποιός αποκάλεσε αυτό το ρόλο όνειρο ζωής, αναφέροντας σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly πως αντιλαμβάνεται το βάρος της ευθύνης του ρόλου και είναι έτοιμος να προσφέρει το μέγιστο δυνατό. Που το λες καλό νέο.

Ο ηθοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων θέλει να δώσει μια οπτιμιστική νότα στο χαρακτήρα, παρότι όπως λέει του άρεσε η σκοτεινή εκδοχή του Henry Cavill στο Man of Steel. Πόσο προκαλεί όσο να ναι ένα προβληματισμό για το Superman: Legacy του James Gunn, καθότι το Man of Steel Εξερεύνησε χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του Clark Kent που δεν είχαμε ξαναδεί μέχρι τότε σε καμία ταινία. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μαντέψουμε τι ακριβώς εννοεί ο Corenswet όταν λέει οπτιμιστική – γιατί σε καμία περίπτωση δεν έλεγες μίζερο το Man of Steel. Μήπως θέλει να γυρίσει τον Superman στη all time classic εποχές του Christopher Reeve, όπου έσκαγε στη σκηνή του εγκλήματος με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και περιποιημένο μαλλί; Αν είναι έτσι καλώς θα κάνει τόσο ο ίδιος όσο και ο Gunn,  να θυμούνται ότι αυτή η εκδοχή του υπεράνθρωπου εξυπηρέτησε και συμφέροντα και είχε πολύ ιδιαίτερη σημασία ότι παρουσιάστηκε με αυτόν τον τρόπο.

Διάβασε επίσης: Πώς ο Christopher Reeve έγινε η επιτομή του Man of Steel.

Από την στιγμή ωστόσο που τόσο ο James Gunn όσο και ο Peter Safran που ουσιαστικά κάνουν reboot του DC Universe, Είναι μόνο λογικό να θέλουν να κοιτάξουν προς έναν ποιο νέο ηθοποιό που έχει να δώσει πολλά. Ίσως είναι μια καλή ευκαιρία για τους περισσότερους από τους χαρακτήρες της DC να κερδίσουν την προσοχή που αξίζουν, αλλά θα λέγαμε ψέματα αν δεν παραδεχόμασταν ότι με το Man of Steel ο Superman κινήθηκε σε σωστά χνάρια.

Φυσικά για τον David Corenswet Αυτή είναι η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του και σύμφωνα με όσα ξέρουμε για το Superman: Legacy, o Gunn θέλει να εξερευνήσει την ταυτότητα του Superman και να φέρει κοντά την ανθρώπινη ανατροφή του με την καταγωγή από τον Krypton. Σε κάθε περίπτωση θα είναι ενδιαφέρον.

Το Superman: Legacy θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιουλίου του 2025 από την Warner Brothers.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved