Εργοδότης άπλωσε χέρι σε σερβιτόρα και μέτρησε τα δόντια του από το πάτωμα

Για κακή του τύχη πήγε να παρενοχλήσει σεξουαλικά φοιτήτρια στην Πάτρα που γνώριζε πολεμικές τέχνες

Το περιστατικό συνέβη σε προάστιο της Πάτρας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή φοιτήτρια δούλευε σαν σερβιτόρα. Ο 65χρονος ιδιοκτήτης είχε περίεργη συμπεριφορά με παράξενα βλέμματα και σχόλια μέχρι που ο κόμπος έφτασε στο χτένι και εκμεταλλευόμενος την απάθεια που έδειχνε η κοπέλα, έφτασε στο σημείο να προβεί και σε πράξεις μετά από τα λόγια. 

Με το που άρχισε να τη θωπεύει, κατάλαβε ότι τα έβαλε με λάθος κορίτσι μιας και δεν ήξερε ότι γνώριζε από πολεμικές τέχνες. Η αντίδρασή της ήταν άμεση και δεν περιορίστηκε μόνο στο χέρι που άπλωσε, αλλά τον χτύπησε σε όλο του σώμα και τον έκανε με λίγα λόγια μπαούλο στο ξύλο. Εκεί του χαμογέλασε για πρώτη φορά η τύχη και εμφανίστηκαν δύο υπάλληλοι που τον άρπαξαν και τον έσωσαν από τα χειρότερα.

 

 

Πληροφορίες του pelop.gr αναφέρουν ότι ο 65χρονος έφυγε τρέχοντας από το μαγαζί χωρίς να προλάβει καν να μαζέψει τα παντελόνια του, ενώ ο αντικαταστάτης του έδωσε τα δεδουλευμένα στη σερβιτόρα, η οποία και  αποχώρησε από το μαγαζί με ψηλά το κεφάλι όπως της άξιζε. Τώρα το μόνο που εκκρεμεί είναι το αν θα προχωρήσει και νομικά εναντίον του χυδαίου πρώην εργοδότη της, έτσι για να έχει να το θυμάται και στο μυαλό, όχι μόνο στο σώμα.

Ας ευχηθούμε αυτή η ιστορία να γίνει πάθημα-μάθημα για οποιονδήποτε σκέφτεται ότι η θέση ισχύος που του δίνει η σχέση εργοδότη-εργαζόμενου να του κόψει την όρεξη και να φοβάται ότι το μικρό και αθώο κορίτσι που έχει απέναντί του, μπορεί και να τον κάνει ασήκωτο από τις φάπες. Για να γλιτώσουν και οι γυναίκες που δεν έτυχε να γνωρίζουν από πολεμικές τέχνες. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved