associated press Ο Τζόνι Ντεπ χαρίζει την αποζημίωση της Άμπερ Χερντ σε φιλανθρωπικές οργανώσεις

Το ποσό του 1.000.000 δολαρίων θα κατανεμηθεί σε 5 οργανώσεις που έχει επιλέξει ο Χολιγουντιανός σταρ.

Το διαζύγιο των Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ καθήλωσε όλη τη showbiz. Ήταν μία νίκη του Χολιγουντιανού σταρ που λοιδωρήθηκε όσο λίγοι και μία τεράστια νίκη κατά ενός κατεστημένου που τον είχε δικάσει και τον απορρίψει πριν βγει η απόφαση του δικαστηρίου. Αυτά τα λαϊκά δικαστήρια που στήνονται από κάποιους που αυτοαποκαλούνται προοδευτικοί θέλοντας να κερδίσουν likes και δόξα. Ωστόσο η δικαιοσύνη έλαμψε και ο χαρισματικός Τζόνι Ντεπ κατάφερε να κερδίσει μία μάχη που φαινόταν χαμένη.

 

 

Μέσα σε όλα, ο Τζόνι Ντεπ είχε κατηγορήσει την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, για συκοφαντική δυσφήμιση ύστερα από ένα άρθρο γνώμης στην Washington Post που άφηνε υπόνοιες για ενδοοικογενειακή βία. Αυτό το άρθρο ήταν η αφορμή για να απολυθεί από την κινηματογραφική παραγωγή στην οποία συμμετείχε, να αντικατασταθεί από τον Μαντς Μίκελσεν και να τον «διώξουν» από τους Πειρατές της Καραϊβικής. Ωστόσο έφτασε η ώρα της δικαίωσης και σήμερα έφτασε η ώρα της πληρωμής. Η Άμπερ Χερντ όφειλε να δώσει 1.000.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση και τα χρήματα αντλήθηκαν από την ασφάλειά της.

 

 

Σύμφωνα με το TMZ, ο Τζόνι Ντεπ έχει επιλέξει να δώσει το ποσό σε 5 φιλανθρωπικές οργανώσεις και το ποσό θα κατανεμηθεί ισάξια σε 200.000 δολάρια για κάθε οργάνωση. Συγκεκριμένα θα διατεθούν στους οργανισμούς Make-A-Film Foundation, The Painted Turtle, Red Feather, Tetiaroa Society και Amazonia Fund Alliance. Για την ιστορία το Make-A-Film είναι παρόμοιο με το Make-A-Wish, αλλά εκπληρώνει τις επιθυμίες των παιδιών από ανθρώπους του κινηματογραφικού κόσμου. Μέσω των Painted Turtle και το Tetiaroa Society θέλει να αποδώσει φόρο τιμής στους κινηματογραφικούς ήρωες, Πολ Νιούμαν και Μάρλον Μπράντο ενώ μεταξύ άλλων οι οργανώσεις παρέχουν βοήθεια σε άρρωστα παιδιά, σε διάθεση στέγης σε αδύναμες κοινότητες και σε περιβαλλοντικούς σκοπούς.

Έπιασαν τόπο τα χρήματα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved