pexels Προσφέρουν 100.000 ευρώ για να αλλάξεις μία λάμπα

Πριν απαντήσεις «πού στέλνω βιογραφικό», καλό είναι να διαβάσεις τις λεπτομέρειες.

Πρόκειται από εκείνες τις ειδήσεις που γίνονται αυτομάτως viral, ενώ τα σχόλια «πού στέλνω βιογραφικό» πέφτουν βροχή. Ωστόσο πολλές φορές δεν έχουμε διαβάσει τις λεπτομέρειες του άρθρου. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με αυτήν την είδηση. Οι χρήστες του TikTok έπαθαν ένα μικρό σοκ όταν έμαθαν πως υπάρχει θέση εργασίας που προσφέρει 100.000 ευρώ για να αλλάξεις απλώς μία λάμπα.

 

 

Και ενώ σκέφτεσαι πώς το έχεις κάνει αρκετές φορές και είσαι έτοιμος να σηκώσεις μανίκι και να ανέβεις την σκάλα, μάθε πως δεν πρόκειται για μία απλή λάμπα. Σύμφωνα με το βίντεο που μοιράστηκε στο TikTok ο χρήστης «Science8888», μπορείς να βάλεις αυτό το υψηλό ποσό στον λογαριασμό σου να αλλάξεις τη λάμπα του Tower Lantern Changer.

 

@science8888 Two days of work can earn $300000 #usa #tiktok ♬ Aesthetic - Tollan Kim

 

«Στην πραγματικότητα, αυτή δεν είναι μια κανονική λάμπα. Ούτε όλοι μπορούν να το κάνουν. Πρόκειται για μια ειδική δουλειά για επιχειρήσεις σε μεγάλο υψόμετρο, αντικαθιστώντας λάμπες για πύργους σηματοδότησης ύψους άνω των 600 μέτρων. Αυτός ο τύπος πύργου σηματοδότησης είναι διαφορετικός από τους συνηθισμένους ψηλούς πύργους. Από άποψη εμφάνισης είναι κατασκευασμένος από έναν μεταλλικό βραχίονα - όσο μεγαλύτερο είναι το ύψος, τόσο λεπτότερος είναι ο βραχίονας - και δεν υπάρχουν μέτρα προστασίας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Science8888.

Αυτός είναι και ο πραγματικός λόγος που υπάρχει έλλειψη προσωπικού καθώς πρέπει να είσαι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση (χρειάζεται περίπου 3 ώρες για να ανέβεις στην κορυφή του πύργου των 600 μέτρων και 6 ώρες για να επιστρέψεις κάτω) και να μη φοβάσαι τα ύψη. Επιμένεις ακόμα πως θα στείλεις βιογραφικό;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved