Daft Punk: Πότε πέρασαν κιόλας 10 χρόνια από το Random Access Memories;

Αν δεν νιώθετε ακόμα γέροι και έχετε όρεξη για χορό, η 10η επετειακή έκδοση του Random Access Memories των Daft Punk είναι εδώ για εσάς. 

Το βραβευμένο με Grammy άλμπουμ περιλαμβάνει ανάμεσα στα άλλα τo «Instant Crush» με τον Julian Casablancas, το «Doin' It Right» με τον Panda Bear και το Get Lucky. Η extended version περιλαμβάνει μουσική 35 λεπτών με εννέα κομμάτια, συμπεριλαμβανομένων demos, αποσπάσματα από ηχογραφήσεις και ακυκλοφόρητα τραγούδια, όπως το The Writing of Fragments of Time, με τον Todd Edwards. Στο online store  μπορείς να δεις όλο το υλικό της επανέκδοσης.

Πόσα θα έδινες για να αγοράσεις μουσικά όργανα των Daft Punk;

 

 

Η επετειακή κυκλοφορία του Random Access Memories γίνεται μετά από περισσότερα από δύο χρόνια αφότου οι Daft Punk ανακοίνωσαν τον «χωρισμό» τους μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες μαζί. Ο Thomas Bangalter είχε δηλώσει σχετικά στο BBC: «Τώρα η ιστορία τελείωσε, ένιωσα την ανάγκη πως ήθελα να αποκαλύψω ένα κομμάτι μιας δημιουργικής διαδικασίας που βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στον άνθρωπο. Ήταν μια εξερεύνηση, θα έλεγα για εμένα,  ξεκινώντας με τις μηχανές να φεύγω  από αυτές. Λατρεύω την τεχνολογία ως εργαλείο, αλλά με τρομάζει κατά κάποιο τρόπο η φύση της σχέσης μεταξύ των μηχανών και του εαυτού μας».

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved