Instagram Dide: Ποιος είναι ο μασκοφόρος rapper που αγωνίζεται στην Premier League;

Κάποιοι θα πουν ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας αλλά πιστεύουμε θα τον πρόδιδε η προφορά.

Το θρίλερ με την κατάκτηση της φετινής Premier League συνεχίζεται. Ναι μεν η Manchester City έχει πάρει κεφάλι στην κούρσα ωστόσο η Arsenal παίζει ακόμη τα ρέστα της. Ωστόσο πέρα από το θρίλερ της κούρσης, στο βρετανικό ποδόσφαιρο υπάρχει ακόμη ένα ερώτημα που θα λογικά θα αργήσουμε να μάθουμε την απάντηση. Πρωταγωνιστής είναι ο rapper Dide, ένας μασκοφόρος καλλιτέχνης που φτύνει ρίμες και ισχυρίζεται ότι αγωνίζεται στην Premier League. «Ποδοσφαιριστής της Premier League μεταπηδά στη βρετανική μουσική βιομηχανία. Θέλοντας να κρατήσει κρυφή την ταυτότητα του, φοράει μία μαύρη μάσκα στο πρόσωπο, διακοσμημένη με ροδοπέταλα. Το όνομά του είναι Dide», ανέφερε ο ίδιος μιλώντας σε τρίτο πρόσωπο για τον εαυτό του.

 

 

Έχει κυκλοφορήσει τρία κομμάτια (Intro, Thrill, Smoke & Havoc) και άπαντες στη Βρετανία προσπαθούν να μαντέψουν ποιος κρύβεται πίσω από τη μάσκα.

Dide, ποιος είσαι επιτέλους;

 

 

Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αρκετά. Βασικά μεταξύ σοβαρού και αστείου έχει παρελάσει όλη η Premier League. Το επικρατέστερο είναι εκείνο του επιθετικού της Arsenal, Eddie Nketiah. Μάλιστα κάποιοι κάνουν λόγω πως το Dide είναι αναγραμματισμός του Eddie. Αυτό ενισχύεται και από τους στίχους στα κομμάτια του όπως «κάθε παιχνίδι είναι σαν τελικός» και αναφέρεται στη μάχη του τίτλου με την City. Επίσης τα video clips διαδραματίζονται στο Λονδίνο.

 

 

Την ίδια στιγμή ο DJ και παραγωγός, Kenny Allstar, ποντάρει τα χρήματά του στον Eddie Nketiah. «Πιστεύω πως είναι αυτός. Τα vibes και ο σωματότυπος ταιριάζουν άριστα».

 

 

Ο Dide έχει προκαλέσει μεγάλο χαμό στα social media. Το hashtag #dide μετράει πάνω από 65.000.000 views στο TikTok και άπαντες ασχολούνται με την πάρτη του. Πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο ή είναι όντως παίκτης της Premier League; Ενδεχομένως να μη μάθουμε ποτέ. Πάντως η μουσική του είναι κάτι περισσότερο από αξιόλογη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved