O Keanu Reeves θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει στο Tokyo Drift αν το ήθελε

Κανένας κασκαντέρ δεν είχε ντυθεί John Wick για να ντριφτάρει γύρω από την Αψίδα του Θριάμβου.

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι όταν βλέπεις κυκλικό κόμβο; Τι ωραία που θα ήταν να έχεις ένα οποιοδήποτε πισωκίνητο με μπλοκέ διαφορικό, αλλά ευτυχώς η σπανιότητα αυτών των αυτοκινήτων, το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και ο παράξενος ελληνικός ΚΟΚ που κόβει την προτεραιότητα όποιου κινείται εντός του εμποδίζουν τις ελληνικές πλατείες από το να γίνουν πίστες πλαγιολίσθησης. 

Το John Wick 4 είναι η σπουδαιότερη action movie που έγινε ποτέ

Στο ελεγχόμενο περιβάλλον των σκηνικών του Hollywood φυσικά δεν υπάρχουν τέτοιοι περιορισμοί και ακόμα και η τεράστια κυκλική περιφέρεια της παριζιάνικης Αψίδας του Θριάμβου είναι αφορμή για μια καλή πλαγιολίσθηση. Αν μάλιστα έχεις στα χέρια σου και μια Plymouth Barracuda του 1971, το γκάζι βυθίζεται σχεδόν αυτόματα και το τιμόνι γυρίζει προς την αντίθετη φορά του δρόμου, ακόμα κι αν πίσω από αυτό βρίσκεται ο Keanu Reeves. 

 

 

Ναι, η φήμη που ακολουθεί τον πιο συμπαθή ηθοποιό του Hollywood που τον θέλει να περιορίζει στο ελάχιστο τη χρήση κασκαντέρ, εφαρμόζεται και στην οδήγηση κάτω από ακραίες συνθήκες. 

To spin off που θα φέρει και πάλι κοντά μας τον John Wick 

Για να ντριφτάρει στη διασημότερη πλατεία του Παρισιού για τις ανάγκες του John Wick 4, ο Keanu Reeves ζήτησε τη βοήθεια του Tanner Foust, ο οποίος είναι βετεράνος οδηγός αγώνων και έχει εργαστεί σαν κασκαντέρ σε ό,τι ταινία με αμάξι υπάρχει, από το Ford vs Ferrari μέχρι το Fast Furious. Αυτή τη φορά όμως, ο Foust έκατσε στο δεξί κάθισμα και πήρε τον ρόλο του δασκάλου οδήγησης. 

Επί 4 μήνες μάθαινε στον Keanu πώς να οδηγεί στο όριο και με ασφάλεια. Στο τέλος των μαθημάτων, ο John Wick δεν ήξερε μόνο να ντριφτάρει, αλλά να το κάνει και με ένα χέρι, αφού στο άλλο κρατάει όπλο και πυροβολεί. Κάτι που μέχρι πρότινος μπορούσε να το κάνει μόνο ο Nicolas Cage στο Drive Angry. 

 

 

Ο Reeves έχει χτίσει ένα μέρος της καλής του φήμης αντιμετωπίζοντας τους κασκαντέρ σαν συνεργάτες που τον βοηθούν να μπει και στον δικό τους ρόλο κατά κάποιο τρόπο, μαθαίνοντας ουσιαστικά κάθε πολεμική τέχνη που έχει χρησιμοποιήσει και τώρα έμαθε να οδηγεί και σαν οδηγός αγώνων. Τώρα το μόνο που μένει είναι να γυρίσει και μία ταινία με διαστημικό θέμα για να πάει στη NASA να εκπαιδευτεί σαν αστροναύτης.   you



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved