The Walking Dead: Dead City - Το νέο trailer από το spin-off των Negan και Maggie

Το Dead City θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 18 Ιουνίου.

Το AMC προετοιμάζει το έδαφος για το The Walking Dead: Dead City, κυκλοφορώντας ένα ολοκαίνουργιο teaser βίντεο, το οποίο βάζει στο επίκεντρο ξανά την Maggie και τον Negan. Οι χαρακτήρες των Jeffrey Dean Morgan και Lauren Cohan τοποθετούνται στη Νέα Υόρκη, η οποία είναι γεμάτη με zombies. Η Maggie προσπαθεί να προστατεύσει τον γιο της και προκειμένου να το πετύχει θα περάσει από πολλές δυσκολίες.

 

 

Χρονικά η ιστορία τοποθετείται δύο χρόνια μετά το φινάλε της  σειράς με τους δύο κεντρικούς χαρακτήρες να έχουν μία ιδιαίτερη σχέση. Το Dead City θα ξεκινήσει να προβάλλεται από το AMC στις 18 Ιουνίου. Aνάμεσα στα άλλα, ο Scott M. Gimple των “TWD” έχει πει σε παλαιότερες δηλώσεις του ότι αυτή η σειρά θα έχει τους πιο αηδιαστικούς και πιο τέλειους walkers που έχετε δει ποτέ.

The Walking Dead: Η αυλαία έπεσε, το story συνεχίζεται

Το Dead City θα έχει έξι επεισόδια και όχι περισσότερα, όπως έχει συνηθίσει το franchise τους fans του και αναφέρει:  «Οραματίζεται τους δημοφιλείς χαρακτήρες Maggie και Negan να ταξιδεύουν σε ένα μετα-αποκαλυπτικό Μανχάταν που έχει αποκοπεί από την ηπειρωτική χώρα. Η ρημαγμένη πόλη είναι γεμάτη με νεκρούς και κατοίκους που έχουν κάνει τη Νέα Υόρκη τον δικό τους κόσμο γεμάτο αναρχία, κίνδυνο, ομορφιά και τρόμο».

 Το τρέιλερ:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved