Πώς είναι να κάθεσαι δίπλα στον αγαπημένο σου ηθοποιό και να μην το ξέρεις;

Φαν του The Office ήταν στο δίπλα κάθισμα του αεροπλάνου μαζί με τον Rainn Wilson.

Μία από τις καλύτερες sitcom σειρές όλων των εποχών, το The Office, βρίσκεται πλέον στο Netflix και εμείς είμαστε έτοιμοι για ατελείωτο binge-watching. Το Office είναι μια αμερικανική τηλεοπτική κωμική σειρά 9 κύκλων, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από 8 χρόνια. Με συνολικά 188 επεισόδια, η δημοφιλής αυτή κωμική σειρά μας παρουσιάζει την καθημερινή ζωή των υπαλλήλων του παραρτήματος της εταιρίας χαρτιού Ντάντερ Μίφλιν, στο Σκράντον της Πενσυλβάνια. Η σειρά προβλήθηκε στο NBC από τις 24 Μαρτίου 2005 έως τις 16 Μαΐου 2013 και ήταν βασισμένη στην ομώνυμη βρετανική σειρά του BBC (2001–2003).

The Office: Η σειρά που έκανε, και κάνει, λίγο καλύτερη της ζωή μας στο γραφείο

 
 

Παρόλο που η σειρά ήταν προγραμματισμένο να παραμείνει πιστή στην πρωτότυπη και να σταματήσει στους 3 κύκλους, η δημοτικότητα και η αγάπη του κοινού στους χαρακτήρες της, την κράτησαν ζωντανή για ακόμα 6 χρόνια. Την διασκευή της είχε επιμεληθεί ο βετεράνος Αμερικανός σεναριογράφος, Greg Daniels και το επιτυχημένο αυτό sitcom που έμοιαζε με ένα αστείο ντοκιμαντέρ, έγινε η αρχή για όλες τις υπόλοιπες κωμωδίες αυτού του είδους.

 

 

Σκέψου την περίπτωση να βλέπεις το The Office και δίπλα σου να κάθεται ο Dwight, εσύ όμως να μην το έχεις πάρει χαμπάρι και να συνεχίζεις τη προβολή κανονικά σαν να μην τρέχει τίποτα. Κάτι τέτοιο συνέβη σε πτήση της Delta, όταν ένας επιβάτης τραβήχτηκε βίντεο από τον ίδιο τον σταρ του The Office, Rainn Wilson, τη στιγμή που ο διπλανός επιβάτης έτρωγε το γεύμα του και παρακολουθούσε σκηνή με τον ίδιο στην οθόνη, φυσικά από τη σειρά. Ο Wilson πόσταρε το σκηνικό στο Insta του και μετά όλος ο κόσμος είδε αυτό το περίεργο συμβάν.

 

 
 

Σκέψου τώρα να συμβεί και σε σένα κάτι ανάλογο. Βέβαια πρέπει να δώσουμε ένα ελαφρυντικό στον επιβάτη που δεν κατάλαβε ποιος καθόταν δίπλα του μιας και ο Wilson φαίνεται να φοράει μάσκα, οπότε και ο επιβάτης δεν κατάφερε εξ αρχής να καταλάβει ποιον έχει δίπλα του στην πτήση.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved