Ahsoka: To Star Wars απέκτησε επισήμως νέα σειρά κι έχουμε το trailer

Έρχεται στο Disney+ αυτόν τον Αύγουστο.

Το καλοκαίρι που μας έρχεται προβλέπεται πολύ καλό αν αναλογιστεί κανείς πως θα έχουμε μία νέα σειρά Star Wars στις οθόνες μας. Και με πολύ καλό καστ μάλιστα. Την Ahsoka υποδύεται εδώ η Rosario Dawson, ενώ στη σειρά θα δείτε και την Natasha Liu Bordizzo, καθώς και τους Eman Esfandi, Hayden Christensen, Ray Stevenson και Ivanna Sakhno. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από τους συντελεστές; Οι φανατικοί των ταινιών σίγουρα θα εκτιμήσουν τη νέα αυτή σειρά που θα βγει το καλοκαίρι στο Disney+.

Ο δημιουργός των Peaky Blinders γράφει σενάριο για μια μυστηριώδη ταινία Star Wars

Τι θα δούμε όμως ακριβώς; Περί τίνος πρόκειται αυτή η ιστορία; Ποιο spin off έχουν πιάσει πάλι; Κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Star Wars Celebration, η Disney έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο teaser trailer από τη νέα τηλεοπτική σειρά του Star Wars. Ο λόγος γίνεται για το Ahsoka, το οποίο βρίσκεται εδώ και χρόνια στα σκαριά και επιτέλους αποκαλύφθηκε με ένα ατμοσφαιρικό βίντεο.

 

 
 

Τι θα γίνει όμως με την ιστορία; Ποιος θα μας ξεκαθαρίσει σε ποιο έτος είναι; Από ποια πλευρά των γεγονότων έχουν πιάσει τη νέα αυτή σειρά Star Wars; Πρόκειται ουσιαστικά για την sequel σειρά "Star Wars: Rebels' καθώς η Ahsoka Tano αναζητά ακόμη τον Ezra Bridger -όπως μάθαμε και στο Mandalorian- παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει 10 χρόνια από την εξαφάνισή του στο φινάλε του "Rebels".

Πάμε να δούμε όμως τι λένε οι ίδιοι οι παραγωγοί και συντελεστές για τη σειρά. Μιλώντας στο ScreenRant, ο Jon Favreau που θα είναι εκτελεστικός παραγωγός στη σειρά που πρακτικά χειρίζεται ο συνεργάτης του Dave Filoni, είχε δηλώσει τα εξής:

Η Ahsoka είναι ένα μεγάλο μέρος των όσων συμβαίνουν σε αυτή την περίοδο. Το ερώτημα επίσης είναι πώς συμπίπτουν οι διαφορετικές ιστορίες, όπως το "Skeleton Crew" και το "The Book of Boba Fett". Αυτό θα είναι κάτι που θα εξελίσσεται συνεχώς, αλλά υπάρχουν δυνατές ιστορίες που χτίζονται ταυτόχρονα μέσα σε αυτόν τον κόσμο.

Το Ahsoka θα κάνει πρεμιέρα τον Αύγουστο στο Disney+.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved