Associated Press Ο Seth Rogen το έριξε στην κεραμική για τασάκια απαγορευμένων φυτών

Ξέραμε για τα παράξενα του χόμπι, τώρα ο διάσημος ηθοποιός το τραβάει ακόμη πιο πολύ.

Το έκανε πάλι το θαύμα του ο Seth Rogen. Πάντως δεν μπορούμε να του το αρνηθούμε, εκτός από καλός κωμικός είναι και γεμάτος φαντασία για νέα προϊόντα. Και καλά κάνει δηλαδή ο άνθρωπος, αν έχει επιχειρηματικό μυαλό γιατί να μην βγάλει ένα μεροκάματο παραπάνω έτσι δεν είναι;

Η Houseplant, η κομψή επωνυμία οικιακών ειδών και αξεσουάρ κάνναβης που ιδρύθηκε από τον ηθοποιό, συγγραφέα και παραγωγό Seth Rogen, αποκαλύπτει δύο νέους μαρμάρινους χρωματισμούς του χυμένου χειροποίητου σκεύους, φτιαγμένο από σκυρόδεμα.

 

 
 

Κάθε ένα από τα μοναδικά σταχτοδοχεία - τώρα διαθέσιμα στο Dragon Fruit and Dusk - είναι φτιαγμένα στο Montreal for Houseplant από τους σχεδιαστές της Concrete Cat Shawna και Matt Heide. Τα τασάκια είναι εμπνευσμένα από την κουλτούρα της ψυχεδέλειας και διαθέτουν ένα βαθύ μέρος που μπαίνει η στάχτη, μια εύχρηστη εγκοπή συγκράτησης και τα οποία σκεύη, όσο χρησιμοποιούνται, θα αναπτύξουν μια μοναδική πατίνα με την πάροδο του χρόνου.

Seth Rogen: Πώς ο διάσημος ηθοποιός μεταμορφώθηκε σε πίκλα

«Το τσιμεντένιο τασάκι σάς επιτρέπει να ρίχνετε τις στάχτες σας με άνεση, χωρίς να φοβάστε πως θα βγουν απέξω, σε ένα σύνολο από τσιμέντο που είναι ταυτόχρονα κι ένα ξεχωριστό έργο τέχνης», λέει ο Rogen. «Εμπνεύστηκε από τον κυλιόμενο δίσκο All-in-One, που είναι ένα από τα πιο περιζήτητα προϊόντα μας. Δημιουργήσαμε δύο νέες μαρμάρινες χρωματικές παραλλαγές που πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα ενθουσιαστεί πολύ να χρησιμοποιήσει και να εμφανίσει στο σπίτι του. Είναι κομψό, στιβαρό και μοναδικό.»

Δες εδώ πως μοιάζουν αυτά τα ιδιαίτερα τασάκια του Seth Rogen:

 

 

Τα νέα πολύχρωμα σταχτοδοχεία, που πωλούνται προς 150$ το καθένα, εντάσσονται στη συλλογή αξεσουάρ κάνναβης Concrete Cat της Houseplant που γεφυρώνουν παιχνιδιάρικα τον χρηστικό και μπρουταλιστικό σχεδιασμό. Κάθε κομμάτι Concrete Cat χύνεται και αναμειγνύεται με το χέρι, έτσι δεν υπάρχουν δύο όμοια κομμάτια και τα χρώματα και τα σχέδια θα ποικίλλουν.

 

 
 

Η ξεχωριστή εμφάνισή τους αναπτύσσεται με τη χρήση ορυκτών χρωστικών από έναν εκτεταμένο κατάλογο με περισσότερους από 100 βασικούς τόνους και 400 συνδυασμούς χρωμάτων. Οι σχεδιαστές της Concrete Cat αναμιγνύουν όλες τις αποχρώσεις τους από τα βασικά χρώματα και αναμιγνύουν πολλές παρτίδες σκυροδέματος με χρωστικές ορυκτές με βάση συγκεκριμένες συνταγές χρωμάτων.

Δεν ακούγεται και τόσο άσχημο τελικά, αν κι εφόσον έχεις τα ίδια περίεργα “χόμπι” καπνίσματος με τον εμπνευστή τους, Seth Rogen.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved