Survivor All Star: Αυτά είναι τα καυτά μηνύματα στο κινητό της Ασημίνας από τον Χρήστο Δάντη

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποβλήθηκε από το παιχνίδι επειδή την έπιασαν στη ζούγκλα με κινητό και έχουμε τα μηνύματα που αντάλλαξε.

Τι βόμβα μεγατόνων ήταν αυτή! Καλά υπερβάλλουμε λίγο αλλά για το φανατικό κοινό του Survivor All Star είναι μία στιγμή που το καθήλωσε. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα πιάστηκαν στη ζούγκλα με κινητό, κάτι που απαγορεύεται ρητά από τους κανόνες. Την αποκάλυψη έκανε ο Νίκος Μπάρτζης στο συμβούλιο του νησιού και έπειτα από πιέσεις των υπολοίπων, ανέφερε ότι η παίκτρια που είδε με το κινητό ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Προφανώς ακολούθησε πανικός στο συμβούλιο με τους περισσότερους παίκτες να ξεσπούν και να φεύγουν εκνευρισμένοι από την... απάτη.

Η παραγωγή αποφάσισε τον αποκλεισμό της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το Survivor All Star, επιβεβαιώνοντας τον ισχυρισμό του Μπάρτζη, ότι οι δύο παίκτριες ήρθαν σε επαφή με έναν άνθρωπο στην ζούγκλα που τους έδωσε κινητό.

 

 

«Μετά από την μαρτυρία του Νίκου, μιλήσαμε με αρκετό κόσμο. Ήμασταν υποχρεωμένοι γιατί αυτή η κατηγορία είναι πολύ σοβαρή κι έχει γίνει μια συμφωνία ανάμεσα σε όλους μας, ότι τέτοιου τύπου κατηγορίες θα πρέπει να ελέγχονται για να μπορούμε να ξέρουμε αν ο ισχυρισμός του Νίκου αυτήν την στιγμή ή οποιουδήποτε άλλου, είναι αληθής ή όχι. Είναι μια κατηγορία, που μπορεί να οδηγήσει παίκτες εκτός παιχνιδιού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης, Γιώργος Λιανός, για να προσθέσει: «Δεν το αφήσαμε έτσι φυσικά. Έπειτα από έρευνα που κάναμε κι ήρθαμε σε επαφή με αρκετά άτομα, είμαι στην θέση να σας πω ότι ο ισχυρισμός του Νίκου Μπάρτζη επιβεβαιώθηκε. Βρήκαμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ο οποίος έκανε αυτήν την κίνηση κι έδωσε το κινητό του στην Ασημίνα και στην Κατερίνα. Αφού επιβεβαιώθηκε, πήραμε την απόφασή μας κι όπως είδατε η Ασημίνα κι η Κατερίνα είναι πλέον εκτός Survivor. Δεν το αφήσαμε έτσι φυσικά. Έπειτα από έρευνα που κάναμε κι ήρθαμε σε επαφή με αρκετά άτομα, είμαι στη θέση να σας πω ότι ο ισχυρισμός του Νίκου Μπάρτζη επιβεβαιώθηκε. Βρήκαμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ο οποίος έκανε αυτήν την κίνηση κι έδωσε το κινητό του στην Ασημίνα και στην Κατερίνα. Αφού επιβεβαιώθηκε, πήραμε την απόφασή μας κι όπως είδατε η Ασημίνα κι η Κατερίνα είναι πλέον εκτός Survivor».

Εμείς στο Ratpack κάνουμε ρεπορτάζ και παρακάτω θα δεις τα μηνύματα που έστειλε ο Χρήστος Δάντης στο κινητό της Ασημίνας Χατζηανδρέου*

 

 

Και μετά τους έπιασε.

*Το άρθρο είναι χιουμοριστικό



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved