Στο Σίδνεϊ στρέφεται το ενδιαφέρον όσων πιστεύουν στους εξωγήινους

Βέβαια και σατανικά πράσινα ανθρωπάκια με φωτόσπαθα να ήρθαν, δεν προκαλεί ανησυχία στη χώρα με την πιο φονική πανίδα του κόσμου.

Κροκόδειλοι, καρχαρίες, φίδια, τσαμπουκαλεμένα καγκουρό, διάβολοι της Ταζμανίας, κοάλα με σουγιάδες-πεταλούδες, (αυτό δεν είναι απόλυτα επιβεβαιωμένο, αλλά δεν θα μας έκανε καμία εντύπωση) και άλλα πολλά χαριτωμενα ζωάκια που θέλουν να ξεκοιλιάσουν όποιον άτυχο άνθρωπο βρεθεί στον διάβα τους βρίσκονται διάσπαρτα στην αραιοκατοικημένη Αυστραλία που για ευνόητους λόγους κρατά τον ανθρώπινο πληθυσμό της σε 5-6 παραθαλάσσιες πόλεις για λόγους προστασίας. 

 

 

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, εμφανίστηκαν και εξωγήινοι στη συμπαθή αυτή χώρα, ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν ορισμένοι ακόμα πιο συμπαθείς Αυστραλοί. Στη χώρα λοιπόν που ο Άη Βασίλης σκάει μύτη με τζετ σκι σαν Ιταλός κάγκουρας στην Ίο με το μισό backpack γεμάτο προφυλακτικά, άναψαν κάτι φώτα στον ουρανό. Αρχικά όλοι νόμιζαν ότι είναι πεφταστέρι λόγω της κίνησης του φωτός, όμως σε κάποια φάση το μυστηριώδες φως έμεινε ακίνητο, σαν καρφωμένο στον ουρανό, ή σαν να ετοιμάζεται να ρίξει δέσμη για να απαγάγει αγελάδες, όπως το πάρει κανείς. 

 

66742637 11653027 The object paused twice in the darkening sky before setting off a 17 1674135400381

 

Οι φήμες για την εξωγήινη φύση του παράξενου φωτός ενισχύθηκε από το ότι δεν είναι κάποιο πέρασμα ελικοπτέρων και αεροπλάνων το συγκεκριμένο σημείο και προφανώς το πιο λογικό πράγμα που θα μπορούσαν να σκεφτούν μετά τον αποκλεισμό του πιο προφανούς, ήταν τα μικρά πράσινα ανθρωπάκια.

Το οποίο ψιλοβγάζει νόημα αν σκεφτούμε ότι είμαστε και στην καρδιά του καλοκαιριού στην Αυστραλία και τα 40άρια πάνε σύννεφο, άρα ηλιίαση και θερμοπληξία δεν αποκλείεται να προκαλεί ομαδική παράκρουση με εξωγήινους και άλλα μυθικά πλάσματα να παρελαύνουν στο Σίδνεϊ. Πολλά νερά και στη σκιά φίλοι Αυστραλοί και μακριά από τα ήδη επικίνδυνα ζώα που έχετε.   

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved