Επιτέλους ένας χρονοταξιδιώτης που μπλέκει πυραμίδες και εξωγήινους

Ναι, αυτοί οι εξωγήινοι που έφτιαξαν τις πυραμίδες θα μας ξανάρθουν και αυτή τη φορά δεν θα είναι φιλικοί και θα μας βρουν με το μελομακάρονο στο στόμα.

Λένε ότι ο ανταγωνισμός βελτιώνει το είδος και σε ό,τι αφορά τους χρονοταξιδιώτες και τις προβλέψεις τους, αυτό μάλλον ισχύει. Οι πρώτοι χρονοταξιδιώτες του TikTok μας έφερναν ψιλοβαρετά μαντάτα για κάτι μετεωρίτες που θα πέσουν και θα αφανίσουν τον μισό πλανήτη κλπ. Με την εμφάνιση κι άλλων τέτοιων απίθανων τύπων, έπρεπε να υπάρξει ένα είδος πλειοδοσίας στην όλη φάση για να κρατηθούν στον αφρό. Κάπως έτσι ήρθαν οι γκοτζίλες και ο Κθούλου, αλλά τώρα αρχίζει να ζορίζει το πράγμα με πραγματικά ωραία σενάρια που κρίμα είναι να μην γίνουν ταινίες με τον Nicolas Cage ή τον The Rock. 

Σήμερα στην παρέα μας έχουμε ένα νέο ταλέντο στο ταξίδι του χρόνου, τον Timevoyaging που έχει καταφέρει να αποκτήσει 350.000 ακολούθους χάρη στις καταπληκτικές του προβλέψεις που στέλνει από το πολύ μακρινό και σωτήριο έτος 2906. Πρώτη και καλύτερη στη λίστα είναι η άφιξη κάτι πολύ επιθετικών εξωγήινων, οι ίδιοι ακριβώς που έφτιαξαν και τις πυραμίδες στην αρχαία Αίγυπτο. Εσείς που το διαβάζετε αυτό μπορεί να το μάθατε από τώρα, αλλά ο υπόλοιπος κόσμος θα το μάθει από την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου ανήμερα τα Χριστούγεννα και μαζί με αυτή την ανακοίνωση θα μάθουμε ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο με μια εξωγήινη φυλή με κακές προθέσεις. 

 

 

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις, οι τύποι μας είχαν ξανάρθει πριν από μερικές χιλιάδες χρόνια και έχτισαν τις πυραμίδες στην Αίγυπτο. Αυτό το κάνουν σε κάθε πλανήτη που επισκέπτονται και κατακτούν, κάτι σαν σημάδι, και μετά ξανάρχονται αν σηκώσουν κεφάλι οι ιθαγενείς όπως και συνέβη. Πρόκειται για μια φυλή εξωγήινων που σεργιανίζει τον γαλαξία και κατακτά πλανήτες και τους λεηλατεί, αλλά πραγματικά δεν ξέρουμε τι μπορεί να θέλουν να λεηλατήσουν από ένα πλανήτη που έχει πόλεις σαν τη Θήβα. 

Και εκεί που νομίζαμε ότι θα είναι ένας ακόμα πόλεμος με μικρά πράσινα ανθρωπάκια που κρατούν όπλα λέιζερ, ο χρονοταξιδιώτης κάνει raise και βάζει στο παιχνίδι δεινόσαυρους και δράκους. Όπου να΄ναι θα ανακαλυφθούν κάτι αυγά από τα οποία θα βγουν συμπαθέστατες τεράστιες σαύρες και τότε θα ξεκινήσει μακελειό και εμείς θα είμαστε κάπου ανάμεσα στους εξωγήινους και τους τυραννόσαυρους και τότε θα μας σώσει μόνο ο Κθούλου που θα βγει από τους ωκεανούς. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved