Χρονοταξιδιώτης μας προετοιμάζει για απίστευτο γεγονός που θα συμβεί σε δέκα περίπου χρόνια

Και όχι, δεν πρόκειται να κατακτήσει κάποιον τίτλο ο Άρης, δεν είναι τόσο απίστευτο.

O σημερινός χρονοταξιδιώτης από το μέλλον, έχουν μαζευτεί πολλοί εκεί στο TikTok, έρχεται από το 2198, λέγεται Timetravelexplorer και μας καλεί να μην αγχωνόμαστε για το τι θα φέρει το 2023 το όποιο όλοι ξέρουμε ότι θα είναι λίγο πιο χάλια σε σχέση με το 2022, το οποίο με τη σειρά του ήταν λίγο πιο χάλια από 2021 και πάει λέγοντας. Όλο αυτό το πράγμα που χτίζεται θα κορυφωθεί το 2044, σε έντεκα χρονάκια δηλαδή και αν ζούμε μέχρι τότε θα δούμε απίθανα πράγματα. 

 

 

Στο βιντεάκι που ντύνει με την απαιτούμενη κρίπι ρομποτική φωνή, χωρίς να μας δίνει κάποια εικόνα, μας εξηγεί για ένα τέρας που αναφέρεται σε παιδικό μύθο που θα ξεπηδήσει από τα βάθη των ωκεανών. Δεν μας δίνει περισσότερες πληροφορίες για το πώς θα μοιάζει αυτό το γλυκούλι τερατάκι, αλλά από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνουμε ότι θα βγει ο Κθούλου από τη θάλασσα, ο οποίος σαν το απόλυτο κακό υποψιαζόμαστε ότι φωλιάζει κάπου μεταξύ στο δρομολόγιο Πέραμα-Παλούκια. 

Η όψη του τέρατος δεν θα γίνει μεμιάς γνωστή, το revealing party θα κρατήσει κάνα τριάρι χρόνια που λέει και ο Αντρέας ο Άνεργος και το 2047 θα βγει για σεργιάνι στη στεριά και μάλλον θα είναι αρκετά πιο θανατηφόρο από όταν βγήκε ο ναύτης που αναστάτωσε τη Βίκυ Μοσχολιού κι όλη την παραλία. Η όλη φασάρα αναμένεται να κορυφωθεί το 2054 όταν και θα εξαπολυθεί κόλαση επί γης και η κατάσταση θα ζορίσει για τα καλά. 

 

 

Βέβαια για να είμαστε και εντελώς μίζεροι, ακόμα κι αν γίνουν όλα αυτά, ο τύπος από το 2198 είναι η απόδειξη ότι δεν θα αφανιστεί εντελώς η ανθρωπότητα, ούτε θα μετατραπεί ολόκληρος ο πλανήτης σε μια παιδική χαρά για γκοτζίλες που θα μας κατασπαράζουν για διασκέδαση. Ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες θα τη βρούμε την άκρη όπως φαίνεται και θα ζήσουμε κι ας είμαστε φτωχοί με τον Κθούλου να χορεύει μπροστά στην κάμερα του Mykonos Live TV. 

Από την άλλη είναι είναι ο χειρότερος χρονοταξιδιώτης από πλευράς «αποδείξεων» που δεν μπαίνει στον κόπο ούτε ένα φωτομοντάζ της πλάκας να κάνει και απλά μας αραδιάζει συμβάντα. Αλλά μήπως το κάνει γιατί πραγματικά ξέρει τι θα γίνει και δεν έχει ανάγκη από τέτοια φτηνά κόλπα; Εμείς ας ετοιμαστούμε για ένα 2023 που θα είναι λίγο χειρότερο από το 2022 και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει, ακόμα και πτεροδάκτυλους. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved