Τα ασυμμάζευτα προσπαθεί να μαζέψει το Netflix με το The Witcher

H εγκατάλειψη του ρόλου του Geralt από τον Henry Cavill είναι για το καλό μας, ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων.

Από όταν ανακοινώθηκε ότι στην 4η σεζόν του The Witcher, τον ρόλο του Geralt of Rivia θα τον έχει ο Liam Hemsworth, δηλαδή ούτε καν ο σωστός Hemsworth, οι φανατικοί θεατές της δημοφιλούς σειράς άρχισαν να μαζεύουν υπογραφές να τον διώξουν σαν να είναι σε πολυκατοικία. Με δεδομένο ότι ακόμα δεν έχει προβληθεί  3η σεζόν, η τελευταία στην οποία θα παίζει ο Cavill, η παραγωγή της σειράς έχει πολύ δρόμο να κάνει αν δεν θέλει να καταλήξει η 4η σεζόν σε επικό flop.

 

 

H αντεπίθεση και το damage control ξεκίνησε από τώρα, από την προώθηση του prequel του The Witcher, του Blood Origins. Μπροστάρισσα στον αγώνα για την όποια διάσωση της τιμής της σειράς, μπήκε η Lauren Schmidt Hisrich, η οποία μίλησε στο Decider. Στο επίκεντρο των δηλώσεών της βρέθηκε ο όρος ενέργεια και πώς αυτή θα καταφέρει να δώσει ώθηση στη σειρά, αλλά με μια πιο προσεκτική ανάγνωση, καταλαβαίνουμε ότι αυτό που εννοεί είναι ότι το recasting ήταν απαραίτητο για να συνεχιστεί η σειρά.  

 

 

Είναι σαν να επιβεβαιώνεται η φήμη που θέλει τον Henry Cavill να είναι αυτός που έφυγε και τους άφησε στα κρύα του λουτρού, μετά από την απομάκρυνση των σεναριογράφων της σειράς με την οποία δεν συμφωνούσε. Από την πλευρά του το Netflix υπογραμμίζει ότι η δραματική αλλαγή στο cast θα φέρει αέρα ανανέωσης στη σειρά και θα την εξελίξει ακόμα περισσότερο και πέρα από την 4η σεζόν και τελικά θα την κάνει Game of Thrones  όπως όλοι φοβόμασταν.

Όλα θα κριθούν από την πορεία την 3ης σεζόν, η οποία θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2023 στο Netflix, μία πορεία που θα είναι δίκοπο μαχαίρι. Αν πάει άπατη, τότε το μέλλον του The Witcher θα είναι αμφίβολο. Αν πάει «σφαίρα» τότε θα είναι τρομερά δύσκολο να κρατήσουν το hype με τον Liam Hemsworth. Όλοι εύχονται τη χρυσή μετριότητα που θα τους σώσει. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved