Αποχαιρετούμε με τον δικό μας τρόπο τον Πράσινο Power Ranger, Jason David Frank.

Έσκασε σαν κεραυνός στην καθημερινότητά μας, όπως άλλωστε ήταν και το σήμα του ως μέλος των αγαπημένων μας «καράτε κιντς» της παιδικής μας ηλικίας. Τους Power Rangers.

Για πολλούς ήταν απλώς ένας τύπος που ήθελε να φαίνεται ο πιο ωραίος από όλη την παρέα, άλλοι πάλι τον γούσταραν για το αντράκι που έκρυβε μέσα του και την αγαπημένη του Kimberly που αρκετά αγοράκια είχαν παιδικό έρωτα. Ο Tommy Oliver, ο Πράσινος, ο Λευκός (μέχρι και Κόκκινος κάποια στιγμή) Power Ranger, ο κατά κόσμον Jason David Frank έγινε ένα με τον Zeo κρύσταλλο και πέταξε για τους ουρανούς καθώς σύμφωνα με το ΤΜΖ, αυτοκτόνησε.

 

 

Η ταινία στην οποία τον είδαμε τελευταία φορά

Ο 49χρονος Frank ήταν ο πιο πιστός Power Ranger από όλους όσους συμμετείχαν στο franchise καθώς ξεκίνησε από την πρώτη σεζόν το 1993 και παρέδωσε και επίσημα το κράνος του το 2014. Μπορεί να μεγαλώσαμε και οι Power Rangers να μην ήταν πλέον στο καλεντάρι των ενδιαφερόντων μας, εκείνος όμως δεν σταμάτησε τις ανάποδες κλωτσιές για τις οποίες τον αγαπήσαμε συμμετέχοντας σε αγώνες ΜΜΑ, ανοίγοντας παράλληλα σχολή καράτε.  

 

 

Και αν τον είχαμε προλάβει στην ταινία του 1995 «Mighty Morphin Power Rangers: The Movie» ως Tommy, η συγκίνηση που νιώσαμε στο cameo της ταινίας του 2017, «Power Rangers» στο πλάι της αυθεντικής Kimberly Hart (Amy Jo Johnson) ήταν ένα φινάλε που του άξιζε, σε ένα franchise που έχτισε με κλωτσιές και κινήσεις καράτε ξυπνώντας την αδρεναλίνη από την παιδική μας ηλικία.

Τη θυμάσαι την ταινία;

'Ήταν ένα αντίο που του άξιζε με την συγκεκριμένη ταινία, όσο και αν βαθιά μέσα μας θέλαμε να τον δούμε κανονικά εν δράσει, φορώντας την πράσινη ή τη λευκή στολή των Power Rangers.

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved