Εσύ ποιος Power Ranger ήσουν;

Είδαμε το νέο trailer και θυμηθήκαμε όλα όσα αγαπήσαμε στην παιδική σειρά.

Λιγότερο από δύο μήνες έχουν μείνει για την πρεμιέρα της ταινίας Power Rangers. Το λες και σου ακούγεται σαν ψέμα. Οι Power Rangers ταινία. Μιλάμε για μία παιδική σειρά που προβλήθηκε σε περισσότερες από 25 χώρες στον κόσμο, ακόμη και αν δανείστηκε το πρωτότυπο σενάριο μίας αντίστοιχης ιαπωνικής. Ψιλά γράμματα όλα αυτά για τους πιτσιρικάδες που μεγάλωσαν στα 90s. Η συνταγή είχε ως εξής: αν δεν έβλεπες Power Rangers στην τηλεόραση, δεν καταλάβαινες Σαββατοκύριακο.

Κακά τα ψέματα, είναι μία σειρά που γέμισε με αναμνήσεις και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που σκέφτεσαι αν πρέπει να δεις την ταινία ή όχι. Σε μία ταινία όπου η Elisabeth Banks θα παίξει την Rita Repulsa και ο Bryan Cranston του Breaking Bad, τον Zordon. Όσο να’ ναι σε κάνει και αναρωτιέσαι αν όντως πρόκειται για μία καλοφτιαγμένη παραγωγή. Και η αλήθεια είναι πως με μία ματιά στο νέο trailer της ταινίας που κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες, δεν φαίνεται να είναι…του πεταματού.

Βέβαια ένα καλό trailer δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι θα είναι εξίσου καλή και η ταινία. Και με τους Power Rangers να μας έχουν αφήσει μοναδικές στιγμές στην παιδική μας ηλικία, δεν θα θέλαμε να δούμε μία ιστορική σειρά να γίνεται για τα σκουπίδια μέσα από την ταινία. Αυτό ήταν, είναι και θα είναι το αιώνιο πρόβλημα με τα remakes και τις ταινίες που επηρεάζονται από σειρές. Οι περισσότερες αδυνατούν να πιάσουν τον ρομαντισμό και την ατμόσφαιρα της εποχής, χωρίς να δίνουν σημασία στις λεπτομέρειες. Και αυτό είναι που σκοτώνει αυτές τις προσπάθειες.

Power Rangers Season 1 02

Ασχέτως όμως αν η ταινία θα είναι ή δεν θα είναι καλή, το trailer μας έδωσε μία αφορμή να βυθιστούμε στη νοσταλγία. Και τα παρακάτω τα memes είναι ό,τι χρειάζεται για να βοηθήσει και το δικό σου μυαλό να θυμηθεί τις πιο εμβληματικές εικόνες που μας άφησαν οι Power Rangers.

Ακόμα και αν το Χόλιγουντ τους καταστρέψει από την πρώτη σκηνή.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved