Wolverine: Ποιος σκέφτηκε να κάνει Logan τον Daniel Radcliffe;

Το πιο περίεργο, είναι όλοι όσοι μπορούν να τον σκεφτούν στο ρόλο.

Μετά το υπέροχο Logan του 2017, γνωρίζαμε πως η επόμενη ημέρα γύρω από τον Wolverine θα ήταν δύσκολη. Ο Hugh Jackman τον έπαιξε πετυχημένα από την πρώτη ταινία X-Men, έκλεισε με το υπέροχο Logan και ο επόμενος που θα αναλάβει να βγάλει αδαμάντιο από τα χέρια πρέπει να έχει και τα κότσια και την υποκριτική και το παρουσιαστικό. Ο επόμενος. Όχι όμως αυτός εδώ ο τύπος.

 

harryp

 

Δεν ξέρουμε πως ξεκίνησε αυτή η ιστορία, αλλά στα καλά νέα -και αυτό θέλουμε να το πούμε άμεσα- είναι πως ο ίδιος ο Daniel Radcliffe επιβεβαίωσε πως δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία φήμη. Έκανε το λάθος να αστειευτεί γύρω από το ρόλο, λες και ο ίδιος δεν είναι αστείος, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένα σούσουρο. Βέβαια αυτά συμβαίνουν. Το πρόβλημα ωστόσο δεν είναι ο ηθοποιός, αλλά αυτοί οι λίγοι που σκέφτηκαν έστω και την πιθανότητα να παίξει ο πρώην Harry Potter τον Wolverine.

Ρε πάτε καλά; Δεν έχετε δουλειές να κάνετε και σκέφτεστε τον κάθε άκυρο που θα μπορούσε να περπατήσει στα χνάρια του Logan; Εσείς μπορεί να γελάτε αλλά σκέφτεστε αυτό το ενδεχόμενο να έπαιρνε σάρκα και οστά; Καταρχάς ο άνθρωπος και συγνώμη για τους κοντούς αναγνώστες, είναι στα όρια του νανισμού. Σε φάση που μαθαίνει τελευταίος ότι βρέχει. Αν ήταν να βγει παρωδία με τον Mini-Me Wolverine, θα ήταν ιδανικός. Αλλά και πάλι. Μπορεί ο Daniel Radcliffe να γίνει απειλητικός; Τον είδαμε ήδη σαν τον πιο φλώρο νεοναζί στο Imperium, οπότε δύσκολα μπορεί να πείσει για Wolverine. Ότι αυτός ο τύπος θα τα βάλει με τον Magneto; Ότι θα καπνίζει πούρα και θα στέλνει κόσμο στο διάολο; Ότι θα φτάσει την Jean Grey στο σκεπτικό του χωρισμού;

 

 

Δεν είναι όλοι για όλα παιδιά. Κάποιοι πολλές φορές δεν είναι για τίποτα. Και όσοι είστε φανς του Harry Potter καλά κάνετε, αλλά κάτω τα νύχια από τον Wolverine.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved