Ο Tom Hardy δεν είναι πια το φαβορί για τον ρόλο του 007 σύμφωνα με τις στοιχηματικές

Είναι πλέον δεύτερος στην κούρσα κρατώντας δυνάμεις, ενώ προηγείται ένας γόης από το Bridgerton.

H εταιρεία παραγωγής του James Bond έχει διαμηνύσει πολλές φορές ότι δεν πρόκειται να μάθουμε το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Daniel Craig πριν τη νέα χρονιά, κάτι που μάλλον θα το τηρήσουν με βρετανική χρονική ευλάβεια. Αυτή η απόλυτη μυστικότητα στη διαδικασία διαδοχής έχει επιτρέψει την άνθιση μιας εξίσου βρετανικής παράδοσης, αυτή του στοιχηματισμού πάνω στο οτιδήποτε. Το ποιος θα είναι ο επόμενος πράκτορας με άδεια να σκοτώνει είναι θέμα που απασχολεί και τις στοιχηματικές, αλλά και τους παίκτες κι έτσι έχουμε μια διαφορετικού είδους shortlist.

 

 

Πρόκειται για τη χρυσή πεντάδα που δίνει η Ladbrokes που δίνουν τον τόνο των πιθανοτήτων. Εκεί βλέπουμε τον Tom Hardy να κρατάει δυνάμεις, αν και από την πρώτη φορά που ακούσαμε ότι είναι ένα από τα φαβορί για τον ρόλο, έχουν περάσει μάλλον αρκετά χρόνια. Ο 40χρονος Βρετανός είναι στην πιο ώριμη φάση της καριέρας του και τώρα είναι πιο έτοιμος από ποτέ για να μπει στα καλοραμμένα κοστούμια της MI6 και το μυστικό της επιτυχίας του για την μακρά παραμονή σε αυτή η λίστα που έχουμε δει να σβήνουν άδοξα μεγάλα ονόματα όπως του Idris Elba, είναι ότι κρατά κλειστό το στόμα του.

Η άρνηση του σχολιασμού για το αν ενδιαφέρεται ή όχι, τον κρατάει στον αφρό και η απόδοση που δίνει η Ladbrokes για να δούμε τον Tom Hardy πίσω από το τιμόνι μιας Aston Martin πληρώνει 6 προς 1. Εξαιρετικά χαμηλή απόδοση για ένα στοίχημα τέτοιου είδους, αλλά ένας τύπος με ρίζες στη Ζιμπάμπουε έχει ακόμα χαμηλότερη. 

 

 

Σύμφωνα με τη στοιχηματική εταιρεία ο Regé-Jean Page που πρωταγωνίστησε στη μεγάλη επιτυχία του Netflix, Bridgerton, δίνει μόλις 3 προς 1 για να γίνει ο νέος James Bond. Έχοντας μάθει το κόλπο από τον Tom Hardy, τη μία και μοναδική φορά που απάντησε στο ενδεχόμενο στο να αντικαταστήσει τον Daniel Craig, απαντησε σχεδόν μονολεκτικά ότι νιώθει κολακευμένος. Ακόμα κι αν δεν είναι αυτός ο επομενος Bond, η Ladbrokes θεωρεί στατιστικά απίθανο το να γίνει κάποιος που δεν ανήκει στις χαμηλές τις αποδόσεις που δίνει κι αυτό γιατί είναι μακρά κούρσα που έχει ξεχωρίσει τα φαβορί. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved