Ψύχραιμος Σαλονικιός περνάει φίνο βράδυ στο κρατητήριο γιατί δεν άντεχε την γκρίνια της γυναίκας του

Κάντε στην μπάντα, περνάει ο τύπος που είπε ψέματα στην αστυνομία ότι χτύπησε τη γυναίκα του για να περάσει λίγες ώρες μακριά από αυτή.

Ένα δικαστικό δράμα με καφκικές προεκτάσεις κλήθηκε να επιλύσει το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης με πρωταγωνιστή έναν 40χρονο που αντιμετώπιζε κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία. Όλα ξεκίνησαν το προηγούμενο, από το δικαστήριο, βράδυ όταν γύρισε η σύζυγος του 40χρονου σπίτι και βρήκε το σπίτι πιο ακατάστατο κι από σπίτι πρωοτετή φοιτητή που μόλις έκανε το πρώτο το πάρτυ. 

Οι φωνές τις έφτασαν μέχρι το Καραμπουρνάκι, με τον σύζυγο να απαντά με ακόμα μεγαλύτερη ένταση. Όλη αυτή η ηχορύπανση, που θύμιζε τους Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη, ανάγκασε τους γείτονες να καλέσουν την αστυνομία, φοβούμενοι το κακό που μπορεί να έρθει. Με την άφιξη των αστυνομικών η γυναίκα του 40χρονου είπε ότι πάνω στον καυγά έγινε βίαιος και ίδιος επιβεβαίωσε την κατηγορία που του απέδωσε η γυναίκα του, μόνο που η κατηγορία ήταν ψευδής όπως φάνηκε αργότερα. 

 

 

Η παραδοχή του τον οδήγησε το κρατητήριο του αυτόφωρου, κάτι που επιδίωξε ο ίδιος με την ψευδή του παραδοχή. Την επόμενη μέρα η σύζυγος ως μάρτυρας κατηγορίας ζήτησε συγγνώμη από το δικαστήριο και τους αστυνομικούς και παραδέχτηκε ότι το είπε πάνω στα νεύρα της με τον ακατάστατο σύζυγο, μια συγγνώμη που επανέλαβε και ο ίδιος για το ψέμα που που είπε αρχικά αποδεχόμενος την ενοχή του. Το δικαστήριο όπως ανεμενόταν έδειξε μεγαλοψυχία και αθώωσε τον κατηγορούμενο λόγω αμφιβολιών, ενώ κανονικά θα έπρεπε να καταδικάσει και τους δύο για άσκοπη κινητοποίηση των αρχών και να τους υποβάλει σε υποχρεωτικό couple therapy σε στυλ κοινωνικής εργασίας. 

 

 

Βέβαια εδώ που τα λέμε, για να προτιμήσει ο άλλος να κάνει ενδιαφέρουσες γνωριμίες στο αυτόφωρο με όλες αυτές τις συμπαθητικές φάτσες που μπορεί να συναντήσει κανείς εκεί, αντί να κάτσει στο ίδιο σπίτι με τη γυναίκα του μετά από ένα καυγά για τα άπλυτα, δεν είμαστε και πολύ σίγουροι ότι σώζεται αυτός ο γάμος. Αν δεν έχουν καμία αυτοεκτίμηση, ας λυπηθούν τους γείτονες τουλάχιστον.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved