Ο Hasbulla έχει το ίδιο πρόβλημα που έχουν όλοι οι πλούσιοι

Πώς να ξεχωρίσεις τους πραγματικούς φίλους από όσους σε κάνουν παρέα μόνο για τα λεφτά σου;

Δεν χωρά αμφιβολία ότι ο Hasbulla είναι ο πιο αγαπητός influencer σε instagram και TikTok αυτή τη στιγμή. Κάποιοι μάλιστα λένε ότι είναι και ο μοναδικός αγαπητός influencer και ίσως να έχουν και δίκιο. Η καταιγιστική του σοσιαλιμηντιακή παρουσία, το μέγεθος της οποίας είναι αντιστρόφως ανάλογη του ύψους του, του έχει δώσει τη δυνατότητα να ζει μια πλουσιοπάροχη ζωή που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο 20χρονος από το Νταγκεστάν. 

 

 

Και ποιος δεν έχει ζηλέψει τα ρολόγια που κοστίζουν 2-3 φυσιολογικά αυτοκίνητα ή τα αυτοκίνητα που κοστίζουν όσο μια πολυκατοικία; Αμφότερες οι συλλογές του συγκρίνονται με αυτές που έχουν ποδοσφαιριστές της Premier League, αλλά η κοινωνική του ζωή ενέχει κινδύνους. Ως κοινωνικό πρόσωπο που βγάζει λεφτά μέσα από την παρουσία του στα social media, πρέπει να έρχεται σε συναναστροφή με πολύ κόσμο, κόσμος που πολλές φορές παρουσιάζεται με το πρόσωπο του φίλου.

Με ένα πρόσφατο βίντεό που ανέβηκε στο Instagram σε μορφή story και στη συνέχεια μεταφράστηκε σε άλλες πλατφόρμες παραδέχθηκε ότι πολλοί από όσους όψιμα παριστάνουν τους φίλους του, απλά θέλουν να του φάνε τα λεφτά. Ο Mini Khabib είπε πως του αρκούν οι λίγοι κοντινοί του φίλοι που είναι και νορμάλ άνθρωποι και δεν ψάχνουν τα λούσα. 

 

 

Κάθε φορά που γυρίζει από μία τουρνέ, όπως πρόσφατα από το Dubai, τον πλησιάζουν διάφοροι με ανοιχτό το χέρι και τη φράση «Ε, αδερφέ…». Αυτό ήταν κάτι που δεν κατάλαβε από την αρχή ο Hasbulla. Στην αρχή του άρεσε η όλη φάση, το να είσαι δημοφιλής, ειδικά από τη στιγμή που η φύση του έδωσε την ατυχία του ύψους που φτάνει οριακά το ένα μέτρο, ήταν κάτι σαν θείο δώρο, όμως τώρα είναι ένα πολύ διαφορετικός Hasbulla.

Έχει κόψει τις πολλές παρέες με αγνώστους και δύσκολα δέχεται κάποιον στον στενό του κύκλο φίλων. Ένας κύκλος φίλων που αποτελείται από φίλους που γνώριζε πριν αποκτήσει 3,2 εκ. ακολούθους στο instagram και 2 δις views στο TikTok. Κλείνοντας, ο Hasbulla είπε ότι δεν υπάρχει τίποτα που να χρειάζεται να ζηλεύει κανείς από τη ζωή του. Το πιο σημαντικό στη ζωή, σύμφωνα πάντα με τη μεγαλύτερη μορφή του UFC, είναι να είσαι ευτυχής και υγιής και τα λεφτά δεν μπορούν πάντα να το αγοράσουν αυτό, μερικές φορές στο παίρνουν. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved