Ε όχι και να πηγαίνεις στο μπάνιο με ανοιχτή την πόρτα

Ακούσαμε ότι Άστον Κούτσερ και Μίλα Κούνις δεν κλείνουν πόρτες όταν πάνε τουαλέτα και αναρωτιόμαστε πώς δουλεύει.

Καλή η ελευθερία στις μέρες μας ή το moto «δεν έχω να σου κρύψω τίποτα» που έχουν κάποια ζευγάρια, ωστόσο πραγματικά κάποια πράγματα δεν είναι για να τα μοιράζεσαι. Δεν αρχίσαμε το παραλήρημα έτσι στο άκυρο μια μέρα, απλώς η Μίλα Κούνις μας έπιασε απροετοίμαστους με τη δήλωσή της ότι στο σπίτι με τον σύζυγό της, Άστον Κούτσερ «πάμε στο μπάνιο με τις πόρτες ανοιχτές».

To να πας τουαλέτα στις διακοπές σας δεν είναι ντροπή

Στην αρχή νομίζαμε ότι πρόκειται για πλάκα ωστόσο όπως όλα δείχνουν η δήλωση αυτή δεν ήταν απλώς ένα θέμα για να σηκώσει συζήτηση ή να μαζέψει κάποια likes από διάφορους προοδευτικούς αλλά η παραδοχή μιας μεγάλης αλήθειας.

Η δήλωσή της συγκεκριμένα ήταν «δεν έχουμε κλειστές πόρτες στο σπίτι. Ούτε καν στα μπάνια».

Και για να μην αναρωτιέσαι το ζεύγος Κούτσερ έκανε μια μικρή επίδειξη της παραπάνω δήλωσης με το βίντεο-ανάρτηση της Κούνις από το μπάνιο, την ώρα που τα παιδιά τους κάνουν ντους ενώ ταυτόχρονα βλέπουμε τον Άστον να κάθεται στο «θρόνο».

 

 

Προσπαθούμε να το κάνουμε εικόνα αλλά, δεν...

Σαφέστατα κάθε ζευγάρι σε αυτό τον κόσμο έχει δικούς του κανόνες, σταθερές και «δεσμούς». Άλλους τους ενώνει το ποδήλατο, άλλοι έχουν ίδια γούστα στις ταινίες, άλλοι πάλι κοιμούνται χωρίς εσώρουχα το βράδυ στο κρεβάτι. Δεν έχει σημασία τι είναι αυτό που τους ενώνει, η ουσία είναι όμως ότι την έχουν βρει και λειτουργεί πολύ καλά. Ωστόσο αν υπάρχει μία στιγμή μέσα στη μέρα που έχεις προσωπική «συνεύρεση» με τον εαυτό σου, που θα θες να αράξεις για λίγο παραπάνω, να διαβάσεις την εφημερίδα, να παίξεις κάνα παιχνίδι στο κινητό ή να σκρολάρεις ανελέητα στο Instagram χωρίς να έχεις έγνοιες αυτός είναι ο χρόνος που έχεις όταν είσαι στο μπάνιο. Για να το πούμε λιανά, η ιερή στιγμή της μέρας που στρογγυλοκάθεσαι στην τουαλέτα.

Πρόκειται για το timing εκείνο που δεν θα έπρεπε να βάζει κανόνες κανείς και σε κανέναν σε κάποιο σπίτι. Όταν κάποιος μπαίνει στο μπάνιο είναι μια αυτόματη κίνηση να μπεις και να κλείσεις την πόρτα. Και αν την έχεις ξεχάσει εσύ ο ίδιος να την κλείσεις, τότε πρέπει να στην κλείσουν οι άλλοι για τον απλούστατο λόγο, ότι κανείς δεν θέλει να ξέρει τι κάνεις εκεί μέσα.

 

 

Αν έχεις πάει για την ανάγκη σου γιατί να σε δουν ή να ακούσουν όλοι το πλουτς ή τις «βροντές» των αερίων σου; Στην τελική μπορεί να θες να κάνεις κάτι άλλο με τον εαυτό σου και αυτό για μια φορά χωρίς την παρουσία της συζύγου.

Ε όχι λοιπόν, δεν το ακούμε αυτό με τις ανοιχτές πόρτες του ζεύγους Κούτσερ. Ο κόσμος δεν έχει χρόνο να… ξέρετε τώρα, που η ώρα του μπάνιου δεν είναι απλώς μια ανάγκη του οργανισμού, αλλά έχει εξελιχθεί σε αναγκαστικό τελετουργικό για να την παλέψεις με την δύσκολη καθημερινότητα. Ίσως είναι η μόνη στιγμή της μέρας που έχει λίγο χρόνο με τον εαυτό σου. Δεν υπάρχουν εδώ τα «δεν έχω να σου κρύψω κάτι» ή «αφού με έχεις δει γυμνό τόσες φορές» στη σύζυγο, η ώρα και η στιγμή που πας στην τουαλέτα είναι ιερή και πρέπει να σφραγίζεται. Και πώς σφραγίζεται; Με μία πόρτα.

Μήπως στο σπίτι των Κούτσερς δεν ανοίγουν και το παράθυρο για να αεριστεί ο τόπος; Κάποια πράγματα καλύτερα να μένουν κρυφά. Για όλα τα ζευγάρια του κόσμου το τι κάνει κάποιος στην τουαλέτα, για τους Κούτσερ-Κούνις το τι κάνουν στο σπίτι τους.

 

 
 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved