Pexels To να πας τουαλέτα στις διακοπές σας δεν είναι ντροπή

Νομίζεις ακόμα ότι εκείνη περιμένει να γυρίσετε Αθήνα για να καθίσει στο «θρόνο»; Ας βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Κάποια στιγμή αυτό το «αστείο» πρέπει να τελειώσει στα ταξίδια και τις ντροπές που μας πιάνουν όταν πρόκειται να πάμε τουαλέτα. Και όπως κατάλαβες δεν μιλάμε για ένα απλό κατούρημα αλλά για το αγαπημένο μας, το αντρικό μας «χώσιμο» απλά με το γράμμα ε αντί για το ω.

Στο γραφείο υπάρχουν κάποιοι που κάνουν αυτό. 

Όσοι είναι χρόνια με το ταίρι τους αναμφίβολα έχουν αποκτήσει μία άνεση και ατάραχοι κάνουν την ανάγκη τους, έστω και αν αισθάνονται ότι θα βροντήξουν σαν κομπρεσέρ όταν φτάσει η στιγμή των αερίων και θα τους ακούσει και το διπλανό διαμέρισμα. Για τα φρέσκα lovebirds πάλι παρατηρείται μια διστακτικότητα.

 

Πας συχνά τουαλέτα τη νύχτα; Δες τι μπορεί να σημαίνει

Πρόσφατα έσκασε η ερώτηση στα αφτιά μου «και πώς θα το κάνω; Η άλλη θα είναι έξω και θα ακούει το “πλουτς” ή θα σκέφτομαι ότι θα μπει μέσα στο μπάνιο και θα βρομάει;». Δεν λέω έχει μια βάση και σίγουρα ό,τι έχει να κάνει με την τουαλέτα δεν είναι δα και τόσο σέξι, αλλά τι να κάνεις; Δεν είσαι σιχαμένος, αντιθέτως την ανάγκη σου κάνεις.

 

Υπάρχουν τρόποι διαφυγής;

Σαφώς και μπορείς κάπως να καλύψεις τα βρομερά σου ίχνη ακολουθώντας μερικά κόλπα. Αν δεν θες να ακουστείς καθόλου το να πάρεις μαζί το κινητό ή το φορητό ηχειάκι είναι σωτήριο καθώς θα το παίξεις ότι κάνεις μπάνιο και ακούς μουσική. Για να είσαι σίγουρος όμως ότι θα ξεγελάσεις το αφτάκι της θα βάλεις μουσική διαπασών, ενώ ταυτόχρονα θα αφήσεις το ντους να τρέχει με τη μέγιστη πίεση, λες και θες να σβήσεις φωτιά. Αν θες τώρα να μην ακουστεί τίποτα για σιγουριά άρχισε να τραγουδάς, αλλά μάλλον αυτό θα σε κάνει μεγαλύτερο ρεζίλι.

Αν πάλι θες να καλύψεις την μπόχα που θα προκληθεί πρέπει να είσαι απολύτως προσεκτικός στα εξής βήματα:

 

Τι χρησιμοποιούσαν οι άνθρωποι στην τουαλέτα πριν την ανακάλυψη του χαρτιού υγείας;

Γιατί όμως δεν πρέπει να το σκέφτεσαι;

Το «νο.2» λέγεται ανάγκη για τον λόγο ακριβώς ότι πρόκειται για ανάγκη. Πρέπει να το κάνεις, δεν παρανομείς, ούτε κερατώνεις για να κρύβεσαι. Αυτό όμως που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι το ίδιο αγχωμένη με σένα είναι και το κορίτσι. Όταν είσαι στο δωμάτιο δεν το σκέφτεται καν να πάει, μόλις όμως πας να πάρεις τσιγάρα είναι σίγουρο ότι ορμάει στην τουαλέτα τελειώνει με τις συγκεκριμένες υποχρεώσεις χωρίς να τη δεις.

 

 

Μην αγχώνεσαι να κάνεις την ανάγκη σου, ακόμα και αν ξέρεις ότι είναι απ’ έξω από την πόρτα. Δεν λέμε να είσαι εντελώς άνετος όπως ο Paul Finch στο American Pie αλλά αλίμονο να ντρέπεσαι για κάτι απολύτως φυσιολογικό. Το «κάθισμα στο θρόνο» είναι δικαίωμα και όχι καταπίεση. Ακόμα και αν είσαι διακοπές.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved