INTIME «Έχω καημό να δω για πρώτη φορά τη Σκεπαστή στην Νέα Φιλαδέλφεια»

Έγινε ΑΕΚτζής μετά την κατεδάφιση του «Νίκος Γκούμας» και αποκαλύπτει τον μεγάλο του καημό τώρα που η ομάδα επιστρέφει στο γήπεδό της.

Κάποιοι ακολουθούμε τις προτιμήσεις και τα χνάρια των πατεράδων, άλλοι πάλι διαλέγουμε άλλα μονοπάτια. Είτε αυτό λέγεται επαγγελματική σταδιοδρομία, είτε τρόποι διασκέδασης. Και σαν διασκέδαση βάλτε την ομάδα που υποστηρίζουμε.

Ο Κωστής (όχι ο Χρήστος) ήταν Παναθηναϊκός από μικρός επειδή όλη του η οικογένεια ήταν πράσινη, με τα χρόνια όμως οι προτιμήσεις άλλαξαν και τον έφεραν προς το κιτρινόμαυρο και την Νέα Φιλαδέλφεια. Η ΑΕΚ δεν είναι απλώς η ομάδα του, αλλά ένας από τους λόγους που επηρεάζουν την ψυχολογία του:

 

 

Το θέμα είναι όμως το γεγονός ότι έγινε ΑΕΚτζής μετά το 2009, κάτι που ουσιαστικά του στέρησε τη δυνατότητα να ζήσει κάποιες στιγμές από το ένδοξο παρελθόν του συλλόγου, από τα χρόνια δηλαδή που είχε έδρα ακόμα την Νέα Φιλαδέλφεια.

Το τότε «Νίκος Γκούμας» κατεδαφίστηκε το 2003, με αποτέλεσμα ο Κωστής να γνωρίσει την Ένωση μέσα από τα παιχνίδια της στο ΟΑΚΑ και τη Ριζούπολη.

 

 

«Οι φίλοι μου, μου μιλάγανε συνεχώς για το πόσο ωραία ήταν τα πράγματα στη Νέα Φιλαδέλφεια όταν παίζαμε εκεί, για την μοναδική ακουστική του γηπέδου, το πώς το ζούσε ο κόσμος ακόμα και έξω από το γήπεδο, κυρίως όμως την τρομερή ατμόσφαιρα που δημιουργούσε ο λαός μας στην περιβόητη Σκεπαστή», θα πει ολοκληρώνοντας το παράπονό του:

«Είναι πραγματικά πολύ περίεργο να υποστηρίζεις την ΑΕΚ τόσο πολύ και να μην έχεις ιδέα τι θα πει Σκεπαστή».

 

«Το έχω καημό»

Μπορεί τα «πράσινα» αδέρφια του να του κάνουν πλάκα ότι Σκεπαστή είναι μόνο για τα σουβλάκια, για τον ίδιο όμως είναι πραγματικά ο μεγάλος καημός και η μεγαλύτερη συγκίνηση που περιμένει να ζήσει μόλις μπει στην «OPAP Arena Αγιά Σοφιά».

«Έχουμε δει τι γίνεται με το γήπεδο του Παναθηναϊκού τόσα χρόνια, το ίδιο έγινε και στην Νέα Φιλαδέλφεια που πραγματικά τώρα που έφτασε η στιγμή να γίνουν τα εγκαίνια μου φαίνεται σαν ψέμα. Ειλικρινά μέχρι να μπω μέσα, δεν ξέρω αν θα το πιστεύω» λέει και πραγματικά το αισθάνεται, βλέποντας ότι η ώρα που θα αντικρίσει τη νεόκτιστη Σκεπαστή Θύρα δεν είναι μακριά.

 

 

Και μια και μας αποκάλυψε τα συναισθήματά του για τη Σκεπαστή και την «OPAP Arena Αγιά Σοφιά», τον ρωτήσαμε ποια είναι η μεγαλύτερη απόλαυση που περιμένει από την Ένωση τώρα που μπαίνει στο νέο της γήπεδο:

«Δεν έχω αυταπάτες και αυτή τη στιγμή δεν ξέρω αν είμαστε για πρωταθλητισμό, οπότε θα πω να βγούμε Ευρώπη και του χρόνου να κερδίσουμε κάποιο μεγαθήριο μέσα στο γήπεδό μας. Και για την ομάδα αλλά και γιατί θέλω τα αδέρφια μου να σταματήσουν να λένε ότι η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή νίκη που έχει σημειωθεί στο συγκεκριμένο γήπεδο είναι το Παναθηναϊκός-Ντιναμό Κιέβου 2-1 το 1998».

OPAP Arena AGia Sofia


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved