Getty Images/ Rick Kern/WireImage Τρέμουμε όταν ο Stephen King μας προτείνει θρίλερ

Φυσικά και θα έκανε μια τέτοια πρόταση ο άρχοντας του τρόμου.

Όλοι έχουμε ζήσει το βάσανο της αναζήτησης για κάτι που να βλέπεται στο Netflix και τις περισσότερες φορές καταλήγουμε να δούμε κάτι που μας αρέσει για 48η φορά, αν δεν μας έχει πάρει στο μεταξύ ο ύπνος από το σκρολάρισμα. Ευτυχώς πού και πού βγαίνουν κάτι διαμαντάκια, αν και δεν είναι πάντα εύκολο να λάμψουν ανάμεσα σε δεκάδες κυκλοφορίες κάθε μήνα.

Ευτυχώς υπάρχουν και μερικές προτάσεις από ανθρώπους που πραγματικά γνωρίζουν τη φάση, σαν τον Stephen King.

 

 

Όταν ο πιο τρομακτικός συγγραφέας προτείνει κάποιο θρίλερ, πατάμε το play με τη βεβαιότητα ότι δεν θα κοιμηθούμε και πολύ άνετα και αυτή τη φορά μας καλεί να δώσουμε μια ευκαιρία στο “I came by” που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ημέρες στο Netflix. Στο βρετανικό θρίλερ πρωταγωνιστούν οι George MacKay και Hugh Bonneville με τον νεαρό MacKay στον ρόλο ενός γκραφιτά/ακτιβιστή και τον Bonneville στον ρόλο του σεβάσμιου δικαστή. 

Όταν ο ακτιβιστής θα προσπαθήσει να βανδαλίσει το σπίτι του δικαστή, θα ανακαλύψει ένα πολύ σκοτεινό μυστικό από την υποκρισία της εξουσίας που ήθελε αρχικά να αναδείξει. Τότε ακριβώς είναι που όλα παίρνουν μια διαφορετική τροπή, πιο τρομακτική. 

 

 

Το “I came by” δεν βρίσκεται τυχαία στην πρώτη θέση του βρετανικού Netflix και ήδη έχει αρχίσει να αφήνει το στίγμα του ξεχωρίζοντας από τον σωρό. Η σφραγίδα «ποιότητας» που μόλις απέκτησε από τον Stephen King είναι ανώτερη κι από Oscar για ένα σφιχτοδεμένο θρίλερ που είναι όσο τρομακτικό και αγωνιώδες πρέπει χωρίς να σε αφήνει ούτε μια στιγμή χαλάρωσης από τη δράση. Θα το πατήσεις το play ή φοβάσαι τον Stephen King;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved