O Tim Burton επιστρέφει στο Νetflix με οικογένεια Addams

To Wednesday είναι ένα δυνατό spin off που το περιμένουμε καιρό τώρα.

Το περιμέναμε πως και πως τόσο καιρό και τώρα σιγά σιγά έρχεται. Η νέα σειρά spin off της οικογένειας Addams θα προβληθεί στο Netflix.

Από τη φαντασία του Tim Burton  έρχεται το "Wednesday", μια διεστραμμένη νέα σειρά που έρχεται σύντομα στο Netflix. Το "Wednesday", με την Jenna Ortega στον ομώνυμο ρόλο, στο πλευρό των Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Λουίζ Γκουζμάν, Γκουέντολιν Κρίστι, Κριστίνα Ρίτσι και άλλων, είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Γουένσντεϊ στην Ακαδημία Nevermore. 

Οι πληρωμένοι δολοφόνοι του Bullet Train δίνουν μαθήματα στυλ

 
 

Ύστερα από τη νέα εικόνα που αποκαλύπτει όλη την Οικογένεια Άνταμς, το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το νέο teaser βίντεο από το Wednesday, τη σειρά φαντασίας που επιμελείται εδώ ο Tim Burton. Με την Jenna Ortega στον ομώνυμο ρόλο, πλέον έχουμε μια πιο καθαρή ματιά από το σόου, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο.

Αξίζει να αναφερθεί πως και η Christina Ricci, η αυθεντική "Wednesday" από την ταινία του 1990, επιστρέφει σε βασικό ρόλο για το νέο σόου. Στη σειρά του Tim Burton έχουμε ένα αξιόλογο cast ηθοποιών, μεταξύ άλλων των Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán και Isaac Ordonez.

Όπως λέει το Netflix, το σόου είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Wednesday στην Ακαδημία Νέβερμορ.

Οι Al Gough και Miles Millar είναι υπεύθυνοι ως showrunners και παραγωγοί πλάι στον Burton, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο ρόλος της Wednesday ξεκίνησε από τα 60s στο Addams Family με την Lisa Loring.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved