Οι πληρωμένοι δολοφόνοι του Bullet Train δίνουν μαθήματα στυλ

Η νέα ταινία του Βrat Pitt μας δείχνει τον δρόμο της ανδρικής μόδας για φέτος.

Η νέα ταινία δράσης με τον διάσημο και μη εξαιρετέο Brad Pitt είναι χάρμα οφθαλμών όπως λένε όλοι. Η ταινία σπάει ταμεία και όχι αδίκως. Παραγωγή over the top, επικές ερμηνείες και πολύ σωστή δράση.

Mortal Kombat: Η νέα animated ταινία έχει όλα όσα φαντάζεσαι

Σίγουρα όμως το στυλ της ταινίας είναι κάτι παραπάνω από καλό. Όλα τα ρούχα, όλα τα αξεσουάρ και τα παπούτσια των χαρακτήρων μοιάζουν να είναι βγαλμένα από κάποια ανδρική πασαρέλα. Τόσο καλά είναι ναι.

 

 
 

Ακούσαμε πως η ταινία είναι πολύ καλή, κωμωδία σωστή, παλαιάς κοπής, που συνδυάζει δράση αλλά όχι υπερβολές, όπως τον παλιό καλό καιρό του Χόλυγουντ του ’90.

Αν ρίξεις όμως μία πιο προσεχτική ματιά στα ρούχα και γενικά στο στήσιμο των χαρακτήρων, θα διαπιστώσεις πως πρέπει να είχαν κάποιο πολύ καλό στυλίστα εκεί μέσα.

 

 
 

Η τεστοστερόνη σπάει κοντέρ στην ταινία από την άλλη όμως είναι τόσο καλά δοσμένη που δεν ενοχλεί ούτε στιγμή. Η ταινία σου μαθαίνει πολλά όσο αφορά το ντύσιμο κι αυτό είναι κάτι που την κάνει να ξεχωρίζει στις προτιμήσεις μας.

Δες εδώ μερικές σκηνές από την ταινία για να πάρεις έμπνευση για το νέο σου outfit:©2016-2023 Ratpack.gr - All rights reserved