Οδηγός κλαρκ επιλέχθηκε για να μας γνωρίσει τους εξωγήινους

Θα έλεγε κανείς ότι ο τύπος φορτώνει μυστήρια πράγματα

Ο Michael Alans είναι ένας 45χρονος χειριστής ανυψωτικού, κλαρκ δηλαδή, ενός οχήματος που όσοι είχαν την τύχη και την ευλογία να το οδηγήσουν έστω και μία φορά στη ζωή τους ξέρουν ότι χαρίζει μια απολαυστική εμπειρία που κοντράρεται μόνο με την οδήγηση ενός Caterham.  Όμως o Alans δεν μπορούσε να κάτσει στα αυγά του ενώ έχει τη δουλειά των ονείρων κάθε άντρα, ένιωσε ότι έπρεπε να προσφέρει περισσότερα στην ανθρωπότητα. 

Και η προσφορά του δεν θα μπορούσε να είναι άλλη, από μια ενδελεχή αναφορά στην ανθρωπότητα για το ποιοι είναι και τι θέλουν από αυτήν οι εξωγήινοι. Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, η πρώτη του επαφή με τα μικρά πράσινα ανθρωπάκια ήταν κάπου στα 80s, μικρό παιδί ήταν όταν τον έκαναν την πρώτη τους επίσκεψη στο παιδικό του δωμάτιο κι από τότε πού τους χάνεις, πού τους βρίσκεις τους εξωγήινους, τον γυροφέρνουν. 

 

 

Μάλιστα μερικές φορές τον πήραν και μαζί τους τον ιπτάμενο δίσκο για μια τσάρκα στα σύννεφα, ό,τι κι αν καταλαβαίνει κανείς από αυτό. Ο ίδιος θεωρεί ότι οι εξωγήινοι τον διάλεξαν επίτηδες και του έχουν αναθέσει τον ρόλο του διαμεσολαβητή μεταξύ εξωγήινων και ανθρώπων σε μια επιχείρηση του to know us better, αν και δεν μας λέει γιατί όλη αυτή η επιχείρηση κρατάει κοντά 40 χρόνια και δεν μας έρχονται οι εξωγήινοι να μας συστηθούν όπως πρέπει και να τελειώνει η ιστορία. 

Από τότε ο Michael Alans έχει γράψει δύο βιβλία για τις εμπειρίες του με τους εξωγήινους, εμπειρίες που είχαν κι άλλα μέλη της οικογένειάς του, όπως η μάνα του που έβλεπε περίεργα φώτα και η γάτα του που κατά καιρούς νιαουρίζει περίεργα. 

 

 

Τώρα αν πιστεύετε ότι οι παράξενες παρέες του τον έχουν αποτρέψει από το να έχει μια υγιή προσωπική ζωή, αξίζει να σημειωθεί ότι ο οδηγός κλαρκ έχει σύζυγο. Ναι, ακόμα και αυτός έχει βρει το άλλο του μισό και μάλιστα αυτή είναι πιο νορμάλ γιατί δεν πιστεύει όλα αυτά τα περί εξωγήινων και δεν του επιτρέπει να μιλάει γι’αυτά μέσα στο σπίτι. Τον αφήνει όμως να ασχολείται με τα μικρά πράσινα ανθρωπάκια εκτός σπιτιού, κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε ότι ο τύπος έχει βρει έναν πολύ έξυπνο τρόπο για να καλύπτει τις εξωσυζυγικές του παρασπονδίες. Πχ λέει στη γυναίκα του, πάω μια βόλτα με τους εξωγήινους και αυτός πάει σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής με τον παράνομο δεσμό του. Γιατί κανένα πλάσμα δεν είναι πιο δαιμόνιο και πιο ευφάνταστο από αυτόν που θέλει να κερατώσει.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved