Intime Συγγνώμη, γνώριζε κανείς πως υπάρχει ακόμη το Survivor;

Για 7 ολόκληρους μήνες κάποιοι έσπαγαν καρύδες και πιστέψαμε πως η παραγωγή τους ξέχασε για πάντα εκεί.

Δεν ξέρω αν τα έμαθες αλλά το βράδυ της Τετάρτης έριξε τίτλους τέλους ο φετινός κύκλος του Survivor. Και πριν αυτό το άρθρο κερδίσει επάξια τον τίτλο του «πιο αδιάφορου άρθρου που έχεις διαβάσει», είναι ευκαιρία να σημειώσουμε πως υπάρχει κόσμος εκεί έξω που συνεχίζει να το βλέπει φανατικά. Μπορεί να μην γίνεται ο ντόρος του παρελθόντος, τότε που η Ελλάδα κατέβαζε ρολά για να δει τον Ντάνο να φτιάχνει ντανοπιτάκια και να τσακώνεται με τον Χανταμπάκη, αλλά υπάρχουν συμπολίτες μας που δεν χάνουν επεισόδιο από το reality επιβίωσης. Συμπολίτες που δεν μπορείς να τους αναγνωρίσεις. Είναι ο συνάδελφός σου στο διπλανό γραφείο, είναι ο ντελιβεράς που σου φέρνει την παραγγελία, είναι ο πολιτικός που βλέπεις να τσακώνεται σε κάποιο παράθυρο ενημερωτικής εκπομπής και μετά να επιστρέφει σπίτι για να του κρατήσει συντροφιά ο Λιανός.

Πώς γίνεται όμως να συνεχίζει να επιβιώνει το Survivor; Ποια είναι εκείνη η μυστική συνταγή του Ατζούν που καταφέρνει με μία καρύδα, ένα έπαθλο και λίγη ίντριγκα να κάνει χιλιάδες τηλεθεατές να στηθούν μπροστά από την τηλεόραση; Και μάλιστα πώς καταφέρνει να έχει μία επιτυχία διαρκείας, παρουσιάζοντας ένα show για 7 συνεχόμενους μήνες;

 

 

Διότι ο τελευταίος κύκλος του Survivor διήρκησε 7 ολόκληρους μήνες. Ξεκίνησε τον Δεκέμβριο (αλήθεια είχαμε καραντίνα, δε θυμάμαι) και ολοκληρώθηκε στις 6 Ιουλίου. Νικητής ήταν ο Στάθης Σχίζας (μη με ρωτάς ποιος είναι, γκούγκλαρε. Ούτε εγώ ήξερα), ο οποίος έφυγε από την Ελλάδα τα Χριστούγεννα και γύρισε καλοκαίρι. Έφυγε με παλτό και γύρισε με αμάνικο. Μέσα σε αυτούς τους 7 μήνες, η Αττική Οδός έκλεισε από το χιόνι, η Ρωσία ξεκίνησε πόλεμο στην Ουκρανία, ο ΛΕΞ γέμισε το γήπεδο της Νέας Σμύρνης και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έμεινε έγκυος. Ο Στάθης Σχίζας και ο Άρης Σοϊλέδης γύρισαν στα πάτρια εδάφη αλλά τίποτα δεν είναι πλέον το ίδιο.

Survivor: Οι πιο επικοί καβγάδες που έχουμε δει μέχρι σήμερα

Το reality επιβίωσης, λοιπόν, συνεχίζει να επιβιώνει. Εκεί που όλοι πιστεύαμε ότι είχε τελειώσει, ο χθεσινός τελικός ήρθε να μας δώσει ένα «χαστούκι» και να μας επαναφέρει στην πραγματικότητα. Το Survivor είναι σαν μία ανώτερη δύναμη. Μπορεί να μην το βλέπεις αλλά είναι πάντα εκεί. Ο Ατζούν μ’ έναν μαγικό τρόπο κατάφερε να το τραβήξει 7 μήνες. Ίσως από τη νέα σεζόν να ψάξει για την επόμενη μεγάλη πρόκληση. Να ανεβάσει τη θητεία του Survivor, όπως στον στρατό. Να το κάνει 9μηνο και γιατί όχι να καταλήξει σε 12μηνο. Να μην σταματήσει ποτέ. Άλλωστε υποψηφίους έχει άπειρους. Ηθοποιούς που δεν έχουν δουλειά, ποδοσφαιριστές που έχουν κόψει την μπάλα και κάνουν καριέρα στις ξαπλώστρες της Μυκόνου, influencers του Instagram που βλέπουν τα 15χρονα του Tik Tok να τους τρώνε την δουλειά και τραγουδιστές που θέλουν να ανεβάσουν το κασέ τους.

Ένα reality που δε θα τελειώσει ποτέ. Γιατί ακόμη κι αν αποσυνθέσεις το Survivor, θα σου μείνει μία παραλία, μία καρύδα και ένας influencer. Που σημαίνει πως με όλα αυτά το ξαναφτιάχνεις. Αλλά, αλήθεια, γιατί να το κάνεις;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved