Survivor: Οι πιο επικοί καβγάδες που έχουμε δει μέχρι σήμερα

Με την πείνα να έχει χτυπήσει «κόκκινο», τα νεύρα και οι καβγάδες είναι πιο σύνηθες φαινόμενο από την κουβέντα.

Είναι δεδομένο ότι ο άνθρωπος όταν οδηγείται προς την εξαθλίωση, τόσο διαφορετική αρχίζει να είναι η συμπεριφορά του απέναντι στον περίγυρό του. Δυστυχώς αυτό είναι μια κατάσταση που βλέπουμε και στην Ελλάδα του κορονοϊού, με τον κόσμο να έχει σαλέψει και να φτάνει μέχρι σε σημείο να δολοφονήσει επειδή κάτι δεν του αρέσει. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και στο «Survivor».

 

 

Μπορεί στο παιχνίδι ριάλιτι τα δεδομένα να είναι διαφορετικά και να μην βλέπουν τα σπίτια τους να υποφέρουν, ωστόσο η πείνα δείχνει ότι έχει βαρέσει κόκκινο στα μυαλά των περισσότερων παικτών. Εδώ στη Ρουμανία παίκτρια έσπασε τη μύτη συμπαίκτη της από τα νεύρα.

 

 

Παίκτες μπήκαν, παίκτες βγήκαν, προστριβές και διαφορετικοί χαρακτήρες, διάσημοι και άσημοι έγιναν ένα και το αποτέλεσμα είχε όλα τα επίπεδα. Άλλοι τα βρήκαν, άλλοι πάλι όχι. 

 

 

Όσοι όμως έχουν διαφορές φρόντισαν να το δείξουν εμφανώς

Είναι δεδομένο ότι από τη στιγμή που θα βάλεις μια ομάδα ανθρώπων σε ένα μέρος, ειδικά όταν από αυτό εξαρτάται η επιβίωσή τους, τα πράγματα δεν θα είναι τόσο ρόδινα. Και οι παρακάτω καβγάδες έχουν μείνει πραγματικά πολύ στο κοινό από το φετινό Survivor. Όχι ότι δεν θα υπάρξουν και άλλοι βέβαια.

 

Αλέξης vs Ηλίας

 
 

Nικολέτα vs Μαριάνθη

 

Και άλλος τσακωμός Αλέξη και Ηλία

 

Περικλής vs Καλλίδης

 

Τζέιμς vs Κώστας

 
 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved