Pexels Όταν βίντεο για το πώς θα πιείς νερό έχει 2 εκ. views τότε η ανθρωπότητα έχει πιάσει πάτο

Το βίντεο ανέβηκε στο Youtube το 2020 και το βλέπει ακόμα κόσμος. Είναι να μην ξενερώνεις;

Ο μαγικός κόσμος του διαδικτύου. Σε αυτό το αχανές οικόπεδο που τα πάντα μπορούν να συμβούν. Εκεί που χτίζονται ή καταστρέφονται καριέρες μέσα από ένα post. Το διαδίκτυο ήρθε στις ζωές μας δειλά, σταδιακά έγινε απαραίτητο εργαλείο και πλέον ένα αγαθό που επιβάλλεται να έχουμε όλοι πρόσβαση. Σε αυτό το αχανές οικόπεδο μπορείς να συναντήσεις τα πάντα. Μπορείς να έρθεις αντιμέτωπος με τις πιο περίεργες συνθήκες, με τις πιο τοξικές συμπεριφορές και με video που γίνονται viral για κάποιον ανεξήγητο λόγο.

Στο Youtube θα συναντήσεις πολλά videos με πληροφορίες για να βελτιώσεις τη ζωή σου. Εύκολες συνταγές με πέντε υλικά, tips για περιποίηση, μυστικά για να βγάλεις περισσότερα χρήματα (συνήθως δεν πηγαίνει και πολύ καλά αυτό).

 

 

 

Ωστόσο το τελευταίο video που έχει viral, είναι κάπως ανεξήγητο. Ανεξήγητο για το hype που απολαμβάνει.

Η σημασία του να πίνεις νερό

Έκανε την εμφάνισή του στο Youtube τον Φεβρουάριο του 2022, έχει διάρκεια 1 λεπτού και 55 δευτερολέπτων και το έχουν δει περισσότεροι από 2.000.000 άνθρωποι. Το ανέβασε η Janna και αποτελεί ένα από τα πιο «καμένα» και ταυτόχρονα επιτυχημένα video. Ο λόγος; Διότι δίνει συμβουλές για το πώς μπορεί κάποιος να πιει νερό.

«Φυσικά χρειάζεσαι νερό. Το στόμα είναι πολύ σημαντικό στο να πιεις νερό», αναφέρει μεταξύ άλλων. Συμβουλές που σίγουρα δεν γνώριζες μέχρι σήμερα. Ειδικά αυτή με το στόμα και το νερό.

Αλλά αλήθεια, γιατί κάποιος να πατήσει το κλικ και να δει αυτό το βίντεο; Περιέργεια για το μήπως υπάρχει κι άλλος τρόπος να πιεις νερό; Ευκαιρία να τρολάρει κάτω από τα σχόλια; Απίστευτη βαρεμάρα όταν είσαι στο σπίτι Σαββατοκύριακο με καύσωνα; Μπορούμε να σκεφτούμε πολλά που να δικαιολογήσουν το πιο αχρείαστο κλικ στην ιστορία του διαδικτύου. Ίσως θα μπορούσε να γίνει και έρευνα από το Harvard, τα αποτελέσματα εκ των οποίων θα είναι ενδιαφέροντα.

Όπως και να ΄χει, αν έχεις την ίδια απορία για το «πώς θα πιεις νερό», τότε μπορείς να κλικάρεις στο παρακάτω βίντεο. Μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνος. Υπάρχουν ακόμη 2.000.000 άνθρωποι που ταυτίστηκαν μαζί σου.

 

HOW TO DRINK WATER? (Tutorial)


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved