Σε περίπτωση που σας έλειψε, ο Eminem επέστρεψε με νέο single

Το ‘‘King and I’’ είναι εδώ και αναμένεται να κάνει πλουσιότερο το soundtrack για την ταινία του Elvis.

Για περισσότερο από ένα χρόνο, ο Eminem έδειχνε να κάθεται φρόνιμα, αλλά η επιστροφή του στο πεντάγραμμο είναι επιτέλους γεγονός. Ο Mashall της καρδιάς μας δημοσίευσε στο Twitter ένα μικρό δείγμα από τη νέα του δουλειά, το ‘‘King and I’’, στο οποίο συμμετέχει ο CeeLo Green και έχει ήδη ξεχωρίσει για τον...επιθετικό του στίχο.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το τραγούδι θα συμπεριλαμβάνεται στην ταινία Elvis, ενώ από τον CeeLo Green ζητήθηκε να βάλει όλη του την φαιά ουσία μέσα σε μία μόλις νύχτα για αυτό το κομμάτι. «Είμαστε φίλοι με τον Eminem εδώ και χρόνια. Με κάλεσε και μου είπε ότι χρειάζεται την βοήθειά μου και αν μπορώ να του τη δώσω αυθημερόν. Και όταν ο Eminem σου ζητάει κάτι τέτοιο, προφανώς και θα παραδώσεις τον καλύτερο σου εαυτό» δήλωσε σε συνέντευξή του ο Green.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Eminem τιμήθηκε τον Μάιο για την προσφορά του στη μουσική μπαίνοντας στο Rock & Roll Hall of FameΝωρίτερα τον Φεβρουάριο, στο περίφημο σώου του Super Bowl, ο κόσμος τον απόλαυσε σε μία μοναδική εμφάνιση που ξύπνησε σε όλους μας μνήμες από τις αρχές του 2000. Μέχρι την επόμενη ανακοίνωση για το νέο του single, μπορείς να απολαύσεις το δείγμα του ‘‘King and I’’ παρακάτω.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved