Ο Hayden Christensen αποκαλύπτει την πιο διασκεδαστική στιγμή στα γυρίσματα των Star Wars

Βάζοντας για τελευταία φορά τη στολή του Darth Vader, ο ηθοποιός αποκάλυψε την αγαπημένη του σκηνή, η οποία φυσικά έχει μέσα και τον Ewan McGregor ως Obi-Wan Kenobi.

Η σειρά για τον Obi-Wan Kenobi μπορεί να φτάνει στο τέλος της με μόνο ένα επεισόδιο να υπολείπεται, όμως φαίνεται πως το Disney+ έχει ακόμα μεγαλύτερα σχέδια για το σύμπαν των Star Wars. Ίσως αυτή να είναι και η εξήγηση που Hayden Christensen και Ewan McGregor κάθισαν μαζί και μίλησαν όχι μόνο για τη σειρά Obi-Wan Kenobi, αλλά και για τη συνεργασία τους πριν από 20 περίπου χρόνια στις ταινίες Star Wars.

 

 

Η συνάντηση προβλήθηκε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο twitter  και μεταξύ άλλων, ο Christensen μίλησε για την πιο διασκεδαστική στιγμή που είχε στα γυρίσματα των ταινιών και αυτή δεν ήταν άλλη από τη μονομαχία που είχε με τον Ewan McGregor προς το τέλος του Episode III. Η μάχη τους ανάμεσα σε πίδακες και ποτάμια λάβας ήταν εξόχως εντυπωσιακή για το κοινό, την ένταση στα μάτια των ηθοποιών να δίνει τον τόνο της σοβαρότητας της σκηνής, όμως μέσα τους μόνο η σοβαρότητα έλειπε. 

 

 

Για να βγει η σκηνή σωστά έπρεπε να την με όσο πιο χαλαρό τρόπο γινόταν και να τη διασκεδάσουν πραγματικά προκειμένου να βγει το σοβαρό αποτέλεσμα που ήθελε το σενάριο και η σκηνοθεσία. Ήταν άλλωστε και η στιγμή που «πέθανε» οριστικά ο Anakin Skywalker και τη θέση του πήρε ο Sith Lord με το όνομα Darth Vader. 

 

 

Σαν σκηνή μάχης, παρά την καθοριστικότητα που είχε για την ιστορία των Star Wars, σίγουρα δεν είχε τη δραματική θεαματικότητα που είχε η μάχη με τον Darth Maul στο Episode I, όμως η αφοσίωση και των δύο στην σκηνή ίσως ήταν αυτή που έβαλε τον σπόρο για να βλέπουμε σήμερα, 20 χρόνια μετά τη σειρά Obi-Wan Kenobi. Για να δούμε τώρα τι άλλο μας ετοιμάζει το Disney+, μια δεύτερη σεζόν Obi-Wan Kenobi ίσως; 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved