Το «Thor: Love and Thunder» αποκαλύπτει πολλά, δείχνοντάς μας λίγα.

Είχαμε η αλήθεια είναι μια απορία για το πώς θα εμφανιζόταν ο Thor μετά το Avengers: Endgame, καθώς αποφάσισε να αφήσει το σφυρί στον Captain America και το τσεκούρι του κάπου στο σκάφος των Guardians of the Galaxy, με αποτέλεσμα να ετοιμάζεται να δώσει τα ηνία στην πρώην κοπέλα του Jane (Natalie Portman). Το θέμα είναι όμως πώς θα γινόταν αυτό;

 

 

Τελικώς το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Thor: Love and Thunder» είναι γεγονός και ο Θεός του Κεραυνού ψάχνει να βρει τον εαυτό του μετά τα γεγονότα του Endgame. Εκεί όπου μαζί με τους ασόβαρους Guardians of the Galaxy είναι καταδικασμένος να το ρίξει στον χαβαλέ, βάζοντας μεγάλη προσπάθεια να χάσει τα περιττά κιλά του.

Ο Chris Hemsworth πάντως θεωρεί ότι αυτό το φιλμ θα είναι σοκαριστικό.

Στο πρώτο τρέιλερ λοιπόν βλέπουμε παλιούς φίλους και ορισμένους καινούργιους, αλλά ακόμα δεν βλέπουμε ουσιαστικές αλλαγές. Το τρέιλερ υπό τους ήχους των Guns n’ Roses και του «Sweet Child O’ Mine» έχει αρκετά ροκ χαρακτήρα και αρέσει πολύ, το πραγματικό όμως γεγονός πρέπει να περιμένεις μέχρι το τέλος του για να ανατριχιάσεις.

Η Lady Thor είναι έτοιμη να αναλάβει δράση, αλλά θα τη δούμε στο επόμενο τρέιλερ της ταινίας. Όσο για τον Gorr the God-Butcher του Christian Bale θα περιμένουμε λίγο ακόμαΗ ταινία «Thor: Love and Thunder» αναμένεται στους κινηματογράφους των Ιούλιο του 2022.

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved