Instagram Τα παιδικά μας είδωλα γερνάνε και αυτή είναι μία «μαχαιριά» για τους millennials

Ο Μπέκαμ πάντρεψε τον γιο του, ο Μπέργκαμπ έχει εγγόνι και ο Τομ Κρουζ γίνεται 60 ετών. Μεγαλώνουμε αλλά ας παραμείνουμε κουλ.

Είναι εκείνη η στιγμή που έρχεσαι αντιμέτωπος με την σκληρή πραγματικότητα. Που τα πέπλα ανασηκώνονται και η ματιά σου είναι πιο ευθυτενής από ποτέ. Η αλήθεια, όπως ακριβώς συμβαίνει με τον έρωτα και τον θάνατο, θα σε βρει όσο και να εθελοτυφλείς. Θα σου δώσει το δυνατό χαστούκι, θα σε τραντάξει και θα σε ξυπνήσει. Η είδηση που βγήκε στο timeline μας στα social media τάραξε την ψυχούλα κάθε millennial. Ήταν η συνειδητοποίηση πως η γενιά μας μεγάλωσε. «Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ πάντρεψε τον γιο του» ήταν ο τίτλος του άρθρου που αποτέλεσε την «επίσημη ανακοίνωση» πως σταδιακά γινόμαστε οι θείοι που κάθονται με τη νεολαία.

 

Ο Βρετανός σούπερ σταρ έγινε πεθερός και αυτό ήταν το πρώτο χαστούκι. Το δεύτερο ήρθε από την είδηση ότι ο Ντένις Μπέργκαμπ, ο Ολλανδός που μεγαλούργησε με τη φανέλα της Άρσεναλ, έγινε παππούς. Η κόρη του θρύλου των «κανονιέρηδων», Εστέλ, έφερε στον κόσμο την κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον μέσο της Έβερτον, Ντόνι Φαν ντε Μπέικ.

O Jonah Hill είναι ο άνθρωπος που έκανε τους millennials να ξαναγελάσουν

Δεν χρειάζεται να κρύβεσαι άλλο από την αλήθεια. Τα παιδικά μας είδωλα γερνάνε και μαζί τους μεγαλώνουμε κι εμείς. Ένα απλό search στο Google ήταν αρκετό. Ο Τομ Κρουζ γίνεται 60 ετών τον Ιούλιο, ο Μπραντ Πιτ έχει μπει στο 59ο έτος της ζωής του, η Ντέμι Μουρ γίνεται 60 τον Νοέμβριο, ο Τζιμ Κάρεϊ τα έχει κλείσει ήδη τα 60, ο Χιου Γκραντ και η Μεγκ Ράιαν 61 και 60 αντίστοιχα και ο Karate Kid, Ράλφ Μάτσιο, έγινε κι αυτός 60 ετών. Θέλεις κι άλλα παραδείγματα; Νομίζω πως αν ανήκεις στη γενιά των millennials, έχεις πεισθεί ήδη και η ψυχούλα σου «μαύρισε».

 

 

Το να μεγαλώνεις, ωστόσο, δεν είναι απαραίτητα κακό. Η συνειδητοποίηση της ηλικίας σου σε συνάρτηση με την γνώση είναι οδηγοί προς την ευτυχία. Το να καταφέρεις να αποταμιεύσεις την εμπειρία σου είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής σου. Είναι η στιγμή που γίνεσαι πιο ποιοτικός και σταδιακά γνωρίζεις τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείς. Τέρμα τα ξενύχτια χωρίς λόγο, οι λάθος επιλογές και η επιπολαιότητα. Γίνεσαι υπεύθυνος, κατανοείς τον ρόλο σου και αποκτάς περισσότερη αυτοπεποίθηση. Σε όλους τους τομείς.

 

 

Την ίδια στιγμή η πατρότητα θα σε μεταμορφώσει σ’ έναν άνδρα-πρότυπο. Τα παιδιά πάντα θεωρούν τους γονείς τους ως σούπερ ήρωες και άθελά τους σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο. Σε αντιγράφουν πιστά, οπότε οφείλεις να κόψεις κάθε κακή συνήθεια. Όσο ωριμάζεις, αναζητάς νέες προκλήσεις. Θέλεις να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Προσέχεις την υγεία σου, τη διατροφή σου και τους γύρω σου. Δοκιμάζεις νέα πράγματα που στα 20 σου δε θα είχες σκεφτεί καν. Περνάς περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σου, κατανοείς πως με το άγχος δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα, παρά μόνο να καταστρέψεις το μυαλό, το δέρμα και την υγεία σου. Συνειδητοποιείς πως ο χρόνος περνάει γρήγορα και τώρα είναι η στιγμή για να απολαύσεις όλα αυτά που μπορεί να σου προσφέρει η ζωή.

Μην ξεχνάς πως ο Γιώργος Ζαμπέτας το είχε ερμηνεύσει καλύτερα απ’ όλους μας και πριν αρκετά χρόνια. «Ο πενηντάρης είναι ένας νέος της εποχής». Και ποιος μπορεί να διαφωνήσει μαζί του;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved