O Rob Zombie αποκαλύπτει τα παρασκήνια του House of 1000 Corpses

Με αφορμή τα 19 χρόνια από την πρεμιέρα της εμβληματικής ταινίας δημοσίευσε φωτογραφίες από τα γυρίσματα με τον Rainn Wilson του The Office.

Σαν χτες μας φαίνεται ότι βγήκε το House of 1000 Corpses, η ελεγεία του Rob Zombie πάνω στα b-movies με ενα meta b-movie. Εκτός από το απολαυστικό θέαμα που μας πρόσφερε στις κρύες φοιτητικές νύχτες του χειμώνα και ένα ακόμα πιο κάφρικο sequel, είναι η ταινία που μας σύστησε τον Rainn Wilson πριν κάνει το μεγάλο μπαμ σε ρόλους όπως στο Six Feet Under και στο The Office. 

O Rob Zombie, του οποίου το όνομα είναι όντως αυτό μετά από αλλαγή που έκανε δικαστικά, ήταν ανέκαθεν οπαδός των ταινιών τρόμου και προσπαθούσε να συνδυάζει το πάθος του για τη metal μουσική με τις ταινίες. Το House of 1000 Corpses ήταν ένα project που δούλευε για περίπου 4 χρόνια σαν σκηνοθέτης, ένδειξη του πόσο ζεστά το είχε πάρει ώστε να γίνει όσο πιο τέλειο γίνεται.  

 

 

Το 2003 που βγήκε τελικά η ταινία οι κριτικοί την έθαψαν, γιατί τόσα ξέρουν κι αυτοί, αλλά το κοινό έδωσε την ψήφο εμπιστοσύνης σε ένα φιλμ που έλιωσαν όλοι οι μερακλήδες στα video clubs. 

Την επιτυχία του τη γιόρτασε με ένα mega post στο Instagram με φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας μαζί με τους Sheri Moon Zombie και Rainn Wilson. Ειδικά για τον τελευταίο, πρόκειται για τον ρόλο που άνοιξε τις πόρτες για μια επική καριέρα στην τηλεόραση και χωρίς αυτόν ίσως να μην είχαμε γνωρίσει ποτέ τον Dwight Schrutte και την περίφημη σκηνή με την άσκηση πυρόσβεσης στο The Office. 

 

 

Το House of 1000 Corpses ακολούθησαν δύο ακόμα ταινίες σχηματίζοντας έτσι την τριλογία της Firefly Family. Η σαδιστική αυτή οικογένεια διαφεντεύει την έρημο του Τέξας και αλίμονο στους nerds που θα πέσουν στα χέρια της νομίζοντας ότι μπορούν να κάνουν χαβαλέ με τα horror show που τρέχει η οικογένεια. Αλλά όλα αυτά τα τρομακτικά μάλλον ανήκουν στο παρελθόν για τον Rob Zombie.

Αυτή τη στιγμή ετοιμάζει μια ταινία που βασίζεται στο κωμικό σίριαλ της δεκαετίας του ‘60 The Munsters, την τρίτη πιο τρομακτική οικογένεια μετά τους Firefly και Addams. H ταινία έχει λάβει ήδη σήμα καταλληλότητας για άνω των 13 ετών, η πρώτη ταινία του Rob Zombie που δεν είναι αυστηρά για ενήλικες. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved