Vladimir Putin: Η πρώτη φορά που φοβήθηκε ο Conor McGregor

Η φωτογραφία με τον εικονιζόμενο δεν είναι τυχαία.

Θα έχεις καταλάβει ότι ο Conor McGregor έχει ένα θέμα με τα νεύρα του. Μπορεί να έχει κατακτήσει δύο ζώνες σε διαφορετικές κατηγορίες στο ΜΜΑ και να δηλώνει περήφανα επιχειρηματίας, αλλά αν θυμηθεί κανείς εκείνα τα περίφημα βιντεάκια, λίγο έλειψε να τον χώσουν μέσα για τα καλά. Γιατί; Γιατί είναι θερμόαιμος και καβγατζής όπως κάθε Ιρλανδός.

Δεν λέει όμως το ρητό ότι βρίσκεις και τον μάστορά σου; Δεν λέμε πως ο McGregor θα έβρισκε εύκολα κάποιον που θα μπορούσε να σαπίσει στο ξύλο, αλλά αυτές τις ημέρες σκεφτήκαμε τον μοναδικό άνθρωπο που τον έκανε λίγο να λουστεί από κρύο ιδρώτα.

 
 
 

Ο Vladimir Putin είναι σίγουρα ο πρωταγωνιστής των ημερών λόγω των εξελίξεων στην Ουκρανία, αλλά έφτασε στο σημείο να τρομάξει μέχρι και τον τρανό Conor McGregor. Ήταν το 2018 που ο πρόεδρος Putin τον κάλεσε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο εξίσου παγκόσμιος πρωταθλητής δεν ένιωσε και πολύ άνετα στην πρώτη πόζα με τον Ρώσο Πρόεδρο. Μιλάμε όμως για έναν τύπο που έρχεται κατευθείαν από τα κλιμάκια της KGB και έχει μάθει να σε σκοτώνει με το βλέμμα του για πρωινό. Αυτό θα πει καλός ψυχολογικός πόλεμος.

Και για να φτάσει στο σημείο μέχρι και ο McGregor να νιώσει ότι απειλείται, φανταστείτε τι γίνεται στα μαθήματα που κάνουν οι πράκτορες στις μυστικές υπηρεσίες.

 
 
 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved