Εμφανίστηκε ο Blade στο trailer του Doctor Strange;

To sequel του Doctor Strange έχει πλήθος χαρακτήρων της Marvel και κάποιοι νομίζουν ότι είδαν μισό βαμπίρ ανάμεσά τους.

Το νέο trailer για το Doctor Strange 2 έκανε πρεμιέρα κατά τη διάρκεια του Super Bowl αμέσως συντάραξε το σύμπαν της Marvel. O Benedict Cumberbatch επιστρέφει στον ρόλο του Doctor Strange και αντιμετωπίζει την Elizabeth Olsen στον ρόλο της Scarlet Witch. Ανάμεσά τους βλέπουμε τους πανίσχυρους Illuminati της Marvel με τον Professor X να κινεί τα νήματα στα παρασκήνια. 

 

 

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι ο Mahershala Ali θα γίνει ο Blade σε σενάριο της Stacy Osei-Kuffour, η οποία είναι και σεναριογράφος των Watchmen. Μπορεί να είναι ακόμα στα σκαριά ένα νέο Blade, όμως έχουμε ακούσει τον Ali στον ρόλο του μισού βαμπίρ-μισού ανθρώπου. Πρόκειται για ένα ηχητικό cameo σε μια post-credits σκηνή των Eternals και τώρα ήρθε η στιγμή για μια ακόμα στιγμιαία εμφάνιση.

 

 

Κάποιοι παρατηρητικοί, ή ευφάνταστοι τύποι, είδαν τον Blade στη σκηνή της δίκης του Stephen Strang. Εκεί βλέπουμε για πρώτη φορά και τους Illuminati και τον Patrick Stewart στον ρόλο του Professor X. Εκτός από τον καθηγητή, τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας δεν είναι πολύ ευδιάκριτα, όμως ένα από αυτά φαίνεται να κρατάει ένα σπαθί, σήμα κατατεθέν του Blade. Άλλωστε το βαμπίρ που δεν τον ενοχλεί ο ήλιος, είναι ο πιο διάσημος ήρωας με σπαθί στο σύμπαν της Marvel, αν και δεν είναι ο μοναδικός.

Εκτός από τον Blade ξέρουμε ότι μέλη των Illuminati είναι οι Namor, Iron Man, Black Bolt, και Mister Fantastic, θα μπορούσε να είναι κάποιος από αυτούς, κάποιο νέο μέλος της πανίσχυρης ομάδας. Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε την πρεμιέρα του Doctor Strange in the Multiverse of Madness για να δούμε αν τελικά θα επιβεβαιωθούν οι φήμες για πρόωρη έξοδο από την κρύπτη του μυστηριώδους Blade. 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved