To Futurama επιστρέφει και πάλι στις οθόνες μας

Η σειρά που «μπέρδεψε» τους Simpsons με τα Star Wars έρχεται και πάλι μετά από δέκα χρόνια.

Οι Matt Groening και David X. Cohen συναντιούνται και πάλι, και μαζί με το Hulu πρόκειται ετοιμάζουν μια ολική διαστημική επαναφορά για το 2023. Η σειρά που ξεκίνησε ως παράλληλο project του δημιουργού των Simpsons το 1999 σαν μια ματιά προς τη χιλιετία που έρχεται σταμάτησε πρόωρα μιας και η κακή ώρα προβολής και η ελλιπής προώθηση της σειράς δεν έφερε την αναμενόμενη επιτυχία, αν και οι κριτικές το εκθείαζαν όσο τους Simpsons. 

 

 

Η σειρά βρήκε τελικά τον δρόμο της στη «δευτερογενή αγορά» και απέκτησε φανατικό κοινό στην ενοικίαση και το streaming, έτσι έγινε και η μεγάλη επιστροφή με 4 DVD το 2007. Αυτό αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον του Comedy Central και έτσι γυρίστηκαν άλλες 7 σεζόν μέχρι το 2013 όπου και το Futurama μας άφησε χρόνους, ή μήπως όχι;

Το Hulu, το οποίο έχει μαζέψει στο ρόστερ του την αφρόκρεμα των ενήλικων κινουμένων σχεδίων έχει μια πλατφόρμα με Bob’s Burgers, Family Guy, South Park, Rick and Morty και άλλα, κάτι που δείχνει ότι έχουν πάρει στα σοβαρά την αναβίωση του Futurama για τουλάχιστον 20 επεισόδια και βλέπουμε. 

 

 

Σχολιάζοντας την αναβίωση του Futurama, ο David X. Cohen δήλωσε ότι είναι χαρούμενος που βρεθεί και πάλι σε ένα project που θα τον βάλει να σκέφτεται το μέλλον και όχι το παρελθόν ή το δυστοπικό τώρα. Από την πλευρά του Groening δεν μπόρεσε να μην εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για λίγο αυτοσαρκασμό και επίθεση στα μεγάλα δίκτυα, λέγοντας ότι μεγάλη χαρά επιστρέφει στο Futurama μέχρι να το κόψουν για ακόμα μία φορά.

Στην ταραχώδη μέχρι τώρα πορεία του, το Futurama κατάφερε να αποσπάσει 7 βραβεία Emmy και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα επιστρέψει δριμύτερο παρά το δεκαετές πάγωμα, εδώ τα κατάφερε με το σεναριακό πάγωμα χιλιάδων ετών του Fry.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved