O Moon Knight από το τρέιλερ κερδίζει τις εντυπώσεις

Έχουμε το πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ για τη νέα σειρά της Marvel, όπου φαίνεται εξαιρετικό.

Μπορεί να μην είναι από τους χαρακτήρες με το εκτόπισμα του Spider-Man ή του Captain America, ωστόσο εξωτερικά και μόνο ο Moon Knight φαίνεται πως έχει όλα τα φόντα να κλέψει την καρδιά μας στη νέα του σειρά. Εκεί όπου ο Oscar Isaac από Βασιλιάς στο Dune και δεύτερος Han Solo στα Star Wars, βάζει την πιο σκοτεινή στολή και μετατρέπεται σε εκδικητή της νύχτας. Ή μάλλον του φεγγαριού.

 

 

Όσοι γνωρίζουν τον Moon Knight ξέρουν καλά ότι πρόκειται για ένα κράμα από Batman και Punisher, ωστόσο ο τύπος πίσω από τον ήρωα, Marc Spector είναι ένας μισθοφόρος που σκοτώθηκε στην Αίγυπτο, συμπωματικά μπροστά στο άγαλμα του θεού Khonsu, ο οποίος τον επανάφερε στη ζωή, αλλά με ένα τίμημα. Ως θεός του φεγγαριού, ο Khonsu έχει τέσσερις διαφορετικές όψεις (μία για κάθε φάση της σελήνης) κι έτσι ο Marc επανήλθε στη ζωή με τέσσερις διαφορετικές προσωπικότητες.

Με τον Ethan Hawke να έχει το ρόλο του villain, τον Jeremy Slater του επιτυχημένου Umbrella Academy ως showrunner και σκηνοθέτες τους Justin Benson και Aaron Moorhead μόνο καλά πράγματα έχουμε να περιμένουμε από τη σειρά που θα κυκλοφορήσει στις 30 Μαρτίου του 2022, από την πλατφόρμα του Disney+.

 

Moon Knight Official Trailer


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved