Και κάπως έτσι ο Bill Murray μπαίνει στο MCU

Θα είναι ο villain στο Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Δεν ξέρουμε αν αποτελούσε διακαή πόθο για τον Bill Murray η συμμετοχή σε μια υπερ-ηρωική παραγωγή -έφτασε άλλωστε τόσο κοντά να γίνει ο Batman που υποδύθηκε ο Michael Keaton- η ουσία είναι ότι η αναμονή τόσων χρόνων τον αποζημιώνει και θα τον φέρει μάλιστα σε ένα από τα πιο κομβικά φιλμ για τη συνέχεια του MCU, το  Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

 

 

Πρόκειται για την 3η ταινία Ant-Man μέχρι στιγμής στην οποία θα επιστρέψουν στους κεντρικούς ρόλους οι Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, με τον Murray να φημολογείται ότι θα παίξει ρόλο villain. Τουλάχιστον έτσι αποκάλυψε ο ίδιος σε εκπομπή αναφέροντας για τη συμμετοχή του: «My power is, I’m a bad guy». Τα συμπεράσματα δικά σας.

Κάπου εδώ όμως αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Murray δεν θα είναι ο βασικός κακός της ταινίας καθώς θα συμμετέχει ο Jonathan Majors που πρωτοσυστήθηκε στη σειρά Loki και όλα δείχνουν ότι θα είναι ο επόμενος μεγάλος κακός της Phase 4, με το όνομα Kang the Conqueror.

 

 

H ταινία λέγεται πως θα βγει στις 28 Ιουλίου 2023 και σκηνοθέτης είναι ο Peyton Reed που έχει κάνει και τις δυο πρώτες.6 SHARES