Χρυσές Σφαίρες 2022: Όλοι οι νικητές σε μια χρονιά χωρίς κόκκινο χαλί

Power of the Dog και West Side Story ήταν οι μεγάλοι νικητές στην πιο αμήχανη τελετή όλων των εποχών.

Για την ακρίβεια δεν υπήρξε κανενός είδους τελετή φέτος και η ένωση ανταποκριτών ξένου τύπου του Hollywood δεν έκανε ούτε καν τηλεοπτική απονομή των βραβείων που θεωρούνται προπομπός των Oscars. Χωρίς φυσική παρουσία, χωρίς απονομή και φυσικά χωρίς κοινό, οι φετινές Χρυσές Σφαίρες δόθηκαν μέσω twitter εισάγοντας νέα ήθη στον θεσμό.

Το Power of the Dog ήταν ο μεγάλος νικητών της, τουλάχιστον περίεργης, φετινής απονομής. Κέρδισε στην κατηγορία της καλύτερης δραματικής ταινίας, η σκηνοθέτης της Jane Campion κέρδισε το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας και ο Kodi Smit-McPhee το βραβείο καλύτερου Β’ ρόλου. 

 

 

Από την άλλη το West Side Story κέρδισε στην κατηγορία για την καλύτερη κωμωδία/μιούζικαλ. Επίσης η Rachel Zegler ήταν η νικήτρια στην κατηγορία πρώτου γυναικείου ρόλου σε κωμωδία/μιούζικαλ, ενώ η Ariana DeBose κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα για τον Β’ ρόλο στην κατηγορία. 

Στις υπόλοιπες κορυφαίες βραβεύσεις ξεχώρισε η Nicole Kidman με το βραβείο Α’ γυναικείου ρόλου σε δράμα για το “Being Ricardos” και ο Will Smith με το αντίστοιχο αντρικό για το “King Richard” 

Στις φωτογραφίες ακολουθούν οι σημαντικότερες βραβεύσεις για τις Χρυσές Σφαίρες για το 2022.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved