The Batman: Το νέο τρέιλερ «στάζει» σκοτάδι και εκδίκηση

Ποιος είδε το δίδυμο Batman-Catwoman εν δράσει και δεν τρελάθηκε;

Εδώ και μέρες μας είχαν προετοιμάσει για νέο τρέιλερ του «The Batman» του Matt Reeves και τελικά αυτό είναι το πιο «άγριο» που έχουμε βιώσει μέχρι στιγμής. Ένα βίντεο μερικών λεπτών όπου ο Robert Pattinson επιτέλους δείχνει λίγο παραπάνω το πρόσωπό του, αλλά οι μάχες μεταξύ Selina Kyle –a.k.a. Catwoman- και Batman, σαν εχθροί και κυρίως ως σύμμαχοι μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

 

 

Πέραν αυτού αφήνονται ακόμα υπόννοιες για το πώς ο Edward Nashton –a.k.a. The Riddler- συνδέεεται με την ιστορία, το αν τελικά κυνηγάει τον Batman ή τον Bruce Wayne αλλά και τις δυσκολίες που θα συναντήσει ο «Καλύτερος Ντετέκτιβ του κόσμου» στο δρόμο για την επίλυση του γρίφου. Τζόκερ ή έστω υπόννοια για εμφάνισή του δεν υπάρχει, οπότε αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

 

 

Μέχρι τότε (4 Μαρτίου του 2022) βέβαια έχουμε ακόμα. Θυμίζουμε πως το cast περιλαμβάνει τους Robert Pattinson (Batman/Bruce Wayne), Zoe Kravitz (Selina Kyle/Catwoman), Paul Dano (Riddler), Andy Serkis (Alfred), Jeffry Wright (Jim Gordon), Colin Farrell (Oswald Cobblepot/Penguin) και John Turturro (Carmine Falcone).

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved