Η Halle Berry μόλις επιβεβαίωσε αυτό που ήδη ξέραμε για τον Keanu Reeves

Όλοκληρο το Hollywood υποκλίνεται μπροστά στο μεγαλείο του

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ο Keanu Reeves είναι ίσως ο πιο αγαπητός ηθοποιός του κόσμου. Το ότι είναι καλός ηθοποιός ήταν κάτι που το ξέραμε εδώ και δεκαετίες, όμως τον τελευταίο καιρό βγαίνουν συνέχεια ιστορίες και πληροφορίες για το πόσο ωραίος τύπος είναι. 

Η καλή του καρδιά έχει φανεί από τις αμέτρητες φιλανθρωπικές δωρεές του, αλλά και από τον τρόπο που συμπεριφέρεται στους συνεργάτες του. Αυτό ανεξάρτητα από το ποιον έχει απέναντι του, από τα μεγάλα ονόματα που συμπρωταγωνιστούν μαζί του, μέχρι τους τεχνικούς. Θυμόμαστε ακόμα την ιστορία με τα Rolex που μοίρασε στους αφανείς ήρωες του τελευταίου John Wick, στους κασκαντέρ του.

 

 

Μια ακόμα τέτοια μαρτυρία συνεργάτη του έγινε πρόσφατα γνωστή και δεν είναι άλλη από την εμπειρία της από τα γυρίσματα του John Wick: Chapter 3 - Parabellum. Ούτε λίγο ούτε πολύ, η Halle Berry πιστεύει πως δεν έχει υπάρξει και ούτε θα υπάρξει ποτέ στο μέλλον καλύτερος συνεργάτης από τον Keanu Reeves. 

Κορυφαία εκδήλωση εκτίμησης προς το πρόσωπό σου ήταν όταν έφτασε στο σημείο να σπάσει τα πλευρά της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του John Wick 3. Κάτι που έπαθε επειδή ήθελε να φανεί αντάξιά του. Είναι γνωστό ότι στις σκηνές δράσης ο Keanu Reeves τα δίνει όλα, από τις ακραίες σκηνές του Matrix, μέχρι το John Wick και το να προσπαθήσει να τον φτάσει το θεώρησε υποχρέωσή της.

 

 

Μιλώντας στο Extra εξιστόρησε τη δύσκολη περίοδο που την ανάγκασε να δουλέψει με σπασμένα πλευρά για αρκετό χρονικό διάστημα μέχρι να τελειώσουν τα γυρίσματα. Ο σκηνοθέτης Chad Stahelski της έδωσε όσο χρόνο ήθελε για να αναρρώσει, αλλά η Halle Berry δεν ήθελε με τίποτα να απογοητεύσει τον Reeves, γι’αυτήν τα σπασμένα πλευρά ήταν παράσημο τιμής και αξίας.   

Ταυτόχρονα έκανε και την αυτοκριτική της μιας και η συνεργασία τους θα μπορούσε να έχει βαθύτερα θεμέλια, αλλά με δική της ευθύνη αυτή άργησε μερικές χρόνια. Της είχε προταθεί ρόλος στο Speed στα ‘90s αλλά ακόμα δεν είχε κλείσει ότι ο Reeves θα πρωταγωνιστεί και το σενάριο από μόνο του δεν ήταν αρκετό για να την πείσει. Εκείνο το «όχι», η Halle Berry το έχει χαρακτηρίσει ως την πιο ηλίθια στιγμή στην καριέρα της, ειδικά μετά κι από την εμπειρία της στο John Wick 3.

 

 

Ακόμα της είναι δύσκολο να πιστέψει το πόσο σκληρά προπονήθηκε ο Keanu Reeves για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του John Wick. Είχε ακούσει κι αυτή τις φήμες για την προσπάθεια που καταβάλει για την άψογη φυσική του κατάσταση, αλλά όταν το έζησε από κοντά ήταν τελείως διαφορετικό. 

Αυτό οδήγησε σε μια αμφίδρομη εκτίμηση μεταξύ των δύο ηθοποιών. Η Halle Berry στην προσπάθειά της να φτάσει τον Keanu Reeves, έδωσε το 105% του εαυτού της και ο Reeves την εκτίμησε απεριόριστα γι’αυτό. Σαν κερασάκι στην τούρτα ήρθε η δήλωση του Keanu πως η Halle Berry αποτελεί έμπνευση γι’αυτόν. Δυστυχώς δεν έχει υπάρξει άλλη κινηματογραφική συνεργασία μεταξύ των δύο αστέρων εκτός από το John Wick 3, αλλά με δεδομένη την καλή χημεία που έχουν μεταξύ τους, αλλά και την δηλωμένη πρόθεση των παραγωγών για πολλαπλά spin offs και χτίσιμο ενός John Wick universe, μήπως να επιστράτευαν για ακόμα μία φορά τη Halle Berry;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved