Ο Leonardo DiCaprio έκανε «κόλαση» τη ζωή της Jennifer Lawrence

Τη χειρότερη μέρα της ζωής της πέρασε η ηθοποιός στα γυρίσματα του Don’t Look Up.

Όταν μάθαμε για πρώτη φορά τα μεγάλα ονόματα που κατάφερε να στριμώξει στο cast του Don’t Look Up η παραγωγή, σκεφτήκαμε ότι ήταν πραγματική ευλογία αυτή η σύσταση της dream team και τα παρασκήνια από μόνα τους θα μπορούσαν να δώσουν υλικό για μια ακόμα ταινία. Και ποιος δεν θα ήθελε να είναι μέρος αυτής της μεγάλης παρέας. Βέβαια η Jennifer Lawrence έχει αντίθετη άποψη και θα θυμάται με τρόμο για την υπόλοιπη ζωή της τη συνεργασία με τον Leonardo DiCaprio και τον Timothée Chalamet. 

 

 

Η Lawrence περιέγραψε την οδυνηρή της εμπειρία που είχε με το δίδυμο στην εκπομπή του Stephen Colbert. Σύμφωνα με την ίδια ήταν η πιο ενοχλητική μέρα της ζωής της. Εκείνη τη μέρα έπρεπε να κάνουν γύρισμα μέσα σε ένα αυτοκίνητο οι τρεις τους. Ήταν η πρώτη φορά που ο Chalamet έβγαινε από το πρώτο lockdown και γι’αυτό ήταν πάρα πολύ ενθουσιασμένος. Ο DiCaprio από την πλευρά του πείραζε συνέχεια το ραδιόφωνο, διάλεγε τραγούδια και μιλούσε ακατάπαυστα για τους στίχους τους, πότε κυκλοφόρησαν κλπ. Η προσαρμογή στην πραγματικότητα μετά από τον εγκλεισμό ήταν μια δύσκολη κατάσταση και αν έχεις την ατυχία της Lawrence να σε τριγυρίζουν υπερβολικά ενθουσιώδεις τύποι, μπορεί να είναι πραγματικά τραυματική εμπειρία.

 

 

Σταδιακά η ηθοποιός συνήθισε την όλη κατάσταση και η συνεργασία του all star cast συνεχίστηκε με πολύ πιο ομαλούς ρυθμούς όπως εξήγησε γελώντας. Άλλωστε η υπογραφή του Adam McKay ο οποίος μας έχει χαρίσει μερικές από τις καλύτερες κωμωδίες της γενιάς μας, είναι εγγύηση για το θέαμα που θα απολαύσουμε σε λίγε μέρες.

 

 

Εκτός από τα ονόματα που αναφέραμε, στο Don’t Look Up θα δούμε και τους Jonah Hill, Rob Morgan, Mark Rylance, Tyler Perry, Ron Perlman, Ariana Grande, Scott Mescudi, Himesh Patel, Melanie Lynskey, Michael Chiklis, Tomer Sisley, Cate Blanchett και Meryl Streep. 

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix την Παραμονή των Χριστουγέννων και θα αφηγείται την κωμικοτραγική ιστορία δύο επιστημόνων που προσπαθούν μάταια να στρέψουν την προσοχή της ανθρωπότητας σε έναν αστεροειδή που απειλεί τον πλανήτη μας. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved