Εδώ θα βρεις όσα συμβολίζουν τον σύγχρονο άντρα

Αν κάτι αναζητούμε διαχρονικά οι άνδρες είναι η απλότητα και η αυθεντικότητα. Πολλές φορές το ένα είναι η προϋπόθεση του άλλου: οι πιο αυθεντικές εμπειρίες προϋποθέτουν να είναι απλές, ευθείς, straight. Όταν η εμπειρία συνδυάζεται και με τη φυσική μορφή ενός προϊόντος που αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία του, τότε μιλάμε για ένα must have item που πρέπει να μπει στο ραντάρ μας. 

Μοιάζει να έχει σχεδιαστεί  για εμάς τους άνδρες που αναζητούμε όλα τα παραπάνω. Είναι ασυνήθιστα πρακτικό, ασυνήθιστα διακριτικό, ασυνήθιστα κομψό. Είναι η νέα συσκευή θερμαινόμενου καπνού PULZE και οι ράβδοι καπνού iD. Αν έπρεπε να περιγράψω την ανδρική ταυτότητα για το 2021 θα επέλεγα αυτά τα τρία επίθετα. Αλλά η ουσία κρύβεται στο επίρρημα: ασυνήθιστα και στην ερώτηση γιατί οι επιλογές σου θα πρέπει να είναι πέρα από τα συνηθισμένα; 

Γιατί λοιπόν, σαν ενήλικος καπνιστής, επέλεξα το PULZE; Πρώτον, επειδή είναι ασυνήθιστα πρακτικό. Με μία φόρτιση έχω έως 20 συνεχόμενες χρήσεις. Και πόσο διαρκεί η φόρτιση; 90 λεπτά. Βλέπεις ένα παιχνίδι Champions League και αυτό ήταν -μεταξύ μας όμως καλύτερα να το έχεις φορτίσει νωρίτερα ώστε να συνδυάσεις τις δύο αυτές εμπειρίες. Τι άλλο αναζητούμε από μια συσκευή θέρμανσης καπνού, πέρα από την ισχυρή μπαταρία της; Εύκολη και λειτουργική χρήση. Η τοποθέτηση των ράβδων καπνού iD γίνεται πολύ εύκολα, ενώ η συσκευή ενεργοποιείται απλά και γρήγορα, με το πάτημα ενός κουμπιού. Επίσης, η συσκευή PULZE χωράει σε κάθε τσέπη του αγαπημένου σου jean και διαθέτει λειτουργία κλειδώματος ώστε να μην ανησυχείς ότι μπορεί να ενεργοποιηθεί κατά λάθος κατά τη μεταφορά της.

 

puz2

 

Δεύτερο σημείο στο οποίο αξίζει να σταθούμε είναι η ασυνήθιστα διακριτική εμπειρία. Οι ράβδοι καπνού iD προσφέρουν μια εμπειρία με λιγότερη μυρωδιά. Σπουδαίο χαρακτηριστικό και αναμφίβολα δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από τους δημιουργούς των τσιγάρων Davidoff. Έπειτα, έρχονται οι γεύσεις. Είναι 4 και όλες με χαρακτήρα. Το δικό μου αγαπημένο; Το Rich Bronze, έντονη γευστική εμπειρία καπνού. Το Balanced Blue διαθέτει ισορροπημένη γεύση, για μια απολαυστική αλλά ταυτόχρονα και διακριτική εμπειρία. Το Ιce ξεχωρίζει για το απολαυστικό του χαρμάνι με γεύση μέντας, που προσφέρει αίσθηση δροσιάς και το Capsule Polar σου προσφέρει μια απαλή γευστική εμπειρία ή και δροσερή γεύση μέντας όταν το επιλέξεις με ένα κλικ στην ειδική κάψουλα στο φίλτρο. Η απόλαυση όμως είναι μια υπόθεση προσωπική και για αυτό δεν πρέπει να υπόκειται σε περιορισμούς. Η συσκευή PULZE διαθέτει δύο διαφορετικά επίπεδα θέρμανσης, το Standard για μια έντονη γευστική εμπειρία και το Eco για μία πιο ήπια.

Το τρίτο χαρακτηριστικό που με έκανε να επιλέξω τη συσκευή PULZE είναι το design της. Κομψό και μοντέρνο για μια συσκευή όλα σε ένα, καθώς δεν χρειάζεται ξεχωριστή συσκευή φόρτισης. Ξεχωρίζει χωρίς να κραυγάζει -αυτό είναι και στάση ζωής. Έρχεται σε δύο χρώματα, στο ντελικάτο Copper αλλά και στο πιο στιβαρό Silver. 

Θα μπορούσα να είχα σταματήσει εδώ -νομίζω ότι τα όσα έχω αναφέρει έως τώρα αποδεικνύουν γιατί η συσκευή θερμαινόμενου καπνού PULZE και οι ράβδοι καπνού iD κάνουν τη διαφορά και αλλάζουν τα δεδομένα στην κατηγορία τους. Θα ήταν όμως σημαντική παράλειψη αν δεν ανέφερα κάτι που έρχεται κι αυτό να δέσει με την εικόνα του άνδρα που θέλουμε να είμαστε: είναι σημαντικό να ζητάς βοήθεια όταν τη χρειάζεσαι και είναι ακόμα σπουδαιότερο να απευθύνεσαι σε εκείνους που πραγματικά γνωρίζουν και μπορούν να σε καθοδηγήσουν σωστά και με αξιοπιστία. Ομολογώ πως και εγώ είχα πολλές απορίες για όλα τα παραπάνω. Ήξερα λοιπόν ότι θα μπορούσα να απευθυνθώ στην εξυπηρέτηση πελατών PULZE για απαντήσεις και χρήσιμα tips.

 

puz3

 

Τι περισσότερο να ζητήσει ένας άνδρας;