Η σειρά Obi-Wan Kenobi θα περιλαμβάνει κι ένα επικό rematch με τον Darth Vader

Τα πρώτα σημάδια της πλημμυρίδας ταινιών και σειρών Star Wars που θα δούμε από του χρόνου είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά.

Από όλα όσα ετοιμάζει η Disney γύρω από το σύμπαν των Star Wars, αυτό που σίγουρα ξεχωρίζει είναι η σειρά που εστιάζει στον Obi-Wan Kenobi. Κι αυτό όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά αρκεί που θα δούμε στους πρωταγωνιστικούς ρόλους τους Ewan McGregor και Hayden Christensen. Ναι ακριβώς όπως και στις ταινίες, ο Jedi Master και ο πρώην Jedi Apprentice που έγινε ο Sith Lord Darth Vader, επιστρέφουν ίδιοι και απαράλλαχτοι για περισσότερη δράση.     

 

 

Η σειρά για τον Obi-Wan Kenobi τοποθετείται χρονικά μια δεκαετία μετά το φινάλε του Star Wars: Episode III - The Revenge of the Sith. Πρόκειται δηλαδή για μία σειρά που θα γεφυρώνει τις δύο αρχικές τριλογίες Star Wars και ο Darth Vader δεν θα μπορούσε να μην έχει κεντρικό ρόλο σε αυτή.

Στο teaser που κυκλοφόρησε, και μόνο να μας ανοίξει ακόμα περισσότερο την όρεξη κατάφερε, βλέπουμε πως οι δύο ισχυροί άντρες θα παλέψουν και πάλι με φωτόσπαθα. Μάλιστα η δημιουργοί της σειράς υπόσχονται ότι αυτή η συνάντηση θα είναι ακόμα πιο επική από το φινάλε της ταινίας με την ξιφομαχία στη λάβα. 

 

 

Ο Ewan McGregor δήλωσε πως αυτή τη φορά είναι πιο ενθουσιασμένος που θα υποδυθεί τον Obi-Wan Kenobi από όσο ήταν την πρώτη φορά που τον υποδύθηκε στο Episode I. Ίσως γιατί πλέον είναι και αυτός κομμάτι της πολιτιστικής αναφοράς του συνόλου των Star Wars και σίγουρα οι προσδοκίες που έχουν καλλιεργηθεί είναι τεράστιες. 

 

 

Μοναδική αποστολή του μοναχικού πια Jedi είναι κρατήσει ασφαλή τον Luke Skywalker από τις δυνάμεις της Αυτοκρατορίας. Μπορεί να ξέρουμε ήδη ότι θα καταφέρει, αλλά δεν μειώνει ούτε κατ΄ ελάχιστον την αγωνία από να μάθουμε το πώς θα το καταφέρει αυτό. Τα γυρίσματα της μίνι-σειράς των 6 επεισοδίων έχουν ολοκληρωθεί, όμως η Disney αρνείται να αποκαλύψει το πότε ακριβώς θα βγει η σειρά στον αέρα του streaming. Το μόνο σίγουρο είναι θα βγει κάποια στιγμή μέσα στο 2022 αφού πρώτα καταφέρουν να κάνουν τον προγραμματισμός με τόσα πολλά που έχουν βγάλουν με θεματική τον Πόλεμο των Άστρων.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved